Annonce
Lemvig

Gymnasiet tager elever ind fra 20. april

De kommende studenter får en eksamen, men der bliver ingen dimissionfest i år. Arkivfoto
Lemvig Gymnasium starter undervisning for udvalgte hold, men mangler endnu viden om eksamener

Lemvig: Det bliver først mandag den 20. april, Lemvig Gymnasium åbner op for undervisning af udvalgte elever.

Efter at have fået retningslinjerne for, hvordan forholdene skal være, når man kan tage afgangselever ind, har ledelsen besluttet, at det ikke bliver onsdag efter påske, men først nogle dage senere.

- Vi har besluttet, at lærerne kommer og forbereder undervisningen i ugen efter påske. Så er vi klar til at åbne op mandag den 20. april, oplyser rektor Bo Larsen.

Det er de elever, der skal til afsluttende eksamen, der skal være undervisning for.

- Men vi laver udvalgte hold. Det er først og fremmest naturfagene, der har stort behov for at komme på skolen, når der skal laves forsøg i fysik og kemi. Desuden vil vi også kunne åbne op for idræt, som må kunne udføres uden den nære kontakt mellem eleverne, siger Bo Larsen.

Derudover vil man undersøge hvilke muligheder, der er for andre fag.

- Men vi mangler endnu retningslinjer for hvor mange elever, der må være i et klasselokale. Det er nogle af de spørgsmål, vi vil kunne få løst i ugen efter påske.

Også eleverne på eux - handelseksamen - har en række praktiske opgaver, som de også skal have løst på skolen. Elever i 1. og 2. g fortsætter med fjernundervisning derhjemme.

- Omkring eksamener ved vi ikke noget endnu. Vi ved, der skal være en begrænset form for eksamen, men hvordan har vi ingen svar på endnu. Men mit håb er, at vore afgangselever får en værdig afslutning på skoleforløbet, så de kan komme videre ud i verden med en eksamen.

Til gengæld bliver der ingen dimissionfest i år, da det er for stor en forsamling. Og galla-festen er også aflyst.

- Det havde vi trukket lidt, fordi vi synes, eleverne fortjente festen. Men nu kan det ikke lade sig gøre, siger Bo Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Annonce