Annonce
Erhverv

Håndboldklub med nyt initiativ for at mindske underskud

Bestyrelsesformand Tommy Gay sammen med en af sponsorerne Jens Grøn fra Nr. Nissum Håndbryg. Pressefoto.
Lemvig-Thyborøn Håndbold er gået sammen med en række sponsorer om supportpakker, der også skal hjælpe det lokale restaurationsliv i gang igen efter nedlukningen.

Lemvig: Der er nu indgået aftaler mellem Lemvig-Thyborøn Håndbold og en række virksomheder for dels at pynte på økonomien i håndboldklubben og dels sparke gang i det lokale restaurationsliv.

Begge er ramt på økonomien på grund af corona-nedlukningen. Håndboldklubben ser ind i et større underskud, når der snart aflægges regnskab. Løsningen er salg af support-pakker.

- Vi har  mistet en del entre-indtægter. Derudover har vi været nødsaget til at aflyse vores årlige LTH-sponsorrally, som ud over at være en kæmpe festdag for sponsorer, frivillige og fans, er en stor del af det årlige budget i klubben. Vi går derfor en svær fremtid i møde økonomisk og ser ind i, at årsregnskabet, som vi afslutter 30. juni, kommer til at vise et større underskud, siger bestyrelsesformand i Lemvig-Thyborøn Håndbold, Tommy Bomholdt Gay.

Annonce

Supportpakker

Ledelsen i klubben har derfor været i tænkeboks, og her er man nået frem til en ide, som gerne skulle være med til at minimere underskuddet og samtidig sparke gang i restaurationsbranchen, når landet atter åbner op.

Lemvig-Thyborøn Håndbold har derfor i samarbejde med Nr. Nissum Håndbryg og en stribe virksomheder i Lemvig, Harboøre og Thyborøn udviklet en supportpakke, der koster 500 kroner. Pakken består af tre store lokalt bryggede øl fra Nr. Nissum Håndbryg og et gavekort på 300 kroner  til en af følgende virksomheder: Hotel Nr. Vinkel, Columbus Pub, Restaurant Marina, Restaurant Luna, Restaurant Isværket, Tante, Slagter Mortensen, Harboøre Hotel, Restaurant Mallemukken og Restaurant Bølgen.

- Vi er i Lemvig-Thyborøn Håndbold dybt taknemmelige for, at så mange virksomheder har støttet op om vores ide. Vi kan så kun håbe på, at det også er med til at løfte deres forretning, når det forhåbentlig her i løbet af de næste par måneder igen bliver normale tider, siger formanden.

- Pakkerne sælges både til private og virksomheder, og vi ved godt, at det ikke bliver nemt at sælge de 1000 pakker, vi har planer om. Men vi håber på stor opbakning fra hele egnen, og sætter blandt andet vores lid til vore faste samarbejdspartnere og den store kreds af folk, der altid er klar til at støtte Lemvig-Thyborøn Håndbold, og samtidig støtte restaurationslivet i kommunen.

Annonce

Vil ringe folk op

Tommy Bomholdt Gay er klar over, at pakkerne ikke sælger sig selv:

- Der vil derfor være ekstra stor aktivitet og travlhed på og omkring LTH-kontoret den næste måned for at få solgt pakkerne, blandt andet har vi planer om en ringeaften, hvor en bred kreds af LTH’ere vil kontakte potentielle emner.

Ud over supportpakken med øl og gavekort har klubben også udviklet en mindre supportpakke, som blot koster 200 kroner, og den indeholder et LTH-håndklæde og et LTH-stofmundbind.

Pakkerne sælges fra LTH-kontoret. Alle købere får nemlig et lod i en konkurrence om fem flotte præmier – First Class Fyrværkeri for 2000 kr., ølsmagning og tapas hos Nr. Nissum Håndbryg for fire personer til en værdi af 700 kr. og tre signerede spillertøjer a kr. 500.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Annonce