Annonce
Lemvig

Håndværkere kom i gang før tid

Håndværkerne er godt i gang med renoveringen af Lemtorpskolen. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Lemvig: Der er en god grund til, at flere af foreningerne, der holder til i kælderen under Blok F på Lemtorpskolen, først meget sent i forløbet fik at vide, at de skulle rømme deres lokaler på grund af renoveringen af blokken.

- Håndværkerne gik i gang med arbejdet tidligere, end vi havde forventet. Der var lagt op til, at arbejdet først skulle være gået i gang efter sommerferien, siger Finn Madsen, der er pedel på Lemtorpskolen.

Ifølge pedellen er der en god grund til, at der nu bliver lukket af for adgangen til klublokalerne.

- Vi havde egentlig regnet med, at foreningerne stadig ville kunne bruge deres lokaler. Men vi er ikke så glade for, at de skulle gå ind ind over byggepladsen, og derfor heller ikke interesseret i, at offentligheden skal ind over pladsen, siger Finn Madsen.

Han tilføjer, at der bliver arbejdet på at finde løsninger for de berørte foreninger. Blandt andet har Lemvig Cykle Klub fået tilbudt at benytte et klasselokale til blandt andet møder.

Desuden arbejder Lemvig Kommune med at finde træningstider til Lemvig Karateklub Tenshinkan i Lemtorpskolens hal i den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce