Holstebro

Hærværksmænd fundet: Skal betale eller får en politisag

De fire mænd flåede blandt andet en del af Thieles julebelysning ned natten til onsdag. Foto: Christian Heegaard Kongsøre

Nu er de hærværksmænd, der stod bag ødelæggelse af flere butikkers julefacader natten til onsdag, fundet. Handelsstandsforeningen har fremlagt et erstatningskrav, som de skal betale, hvis de ikke vil have politisag.

Holstebro: Natten til onsdag blev to butikker i Holstebro udsat for hærværk på deres julebelysning. Hvad gerningsmændene ikke vidste var, at det hele blev filmet af butikkernes overvågningskameraer, som blev brugt til at identificere dem. Og nu har de fire unge mænd, som begik hærværket, været på besøg hos handelsstandsforeningen.

- Jeg har haft en snak med dem. De var selvfølgelig voldsomt brødbetyngede over det. Men al handling har en konsekvens her i livet, og det her var simpelthen for dorsk, siger Jens Kristian Larsen, der er handelschef i Holstebro Handelsstandsforening.

Derfor har handelschefen nu præsenteret mændene for et erstatningskrav, som de har indtil klokken 15 torsdag til at finde ud af, om de kan indfri.

- Hvis de indfrier det, så er vi egentlig fair and square med dem. Så er det eneste, vi lige mangler, er en gåtur gennem gågaden til de butikker, som var udsat for deres hærværk, for at undskylde, siger handelschefen.

Kan gerningsmændene ikke indfri erstatningskravet køres der en politisag mod de unge mænd.

0/0
Annonce
Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Annonce