Annonce
112

Hærværksmand: - Det er en ren tilståelsessag, politiet kan bare ringe

Natten til torsdag blev der udført hærværk på kirken i Ulfborg Kirkeby. Budskabet har forbindelse med Mourits Troldtoft og den ulv som blev skudt ved Vind - og hvor sagen er anket til landsretten, erkender Storm Balderson. Foto: Morten Stricker
- Det er mig, der har været i Ulfborg i nat og lavet hærværk. Det er en ren tilståelsessag, siger Storm Balderson.

HOLSTEBRO: Omkring klokken 03 natten til torsdag lagde Storm Balderson fotos op på sin facebookside, hvor han viste fotos af hærværk og malede på Ulfborg Kirke og på byskilte og satte kors op med teksten "blod bliver ikke glemt".

Torsdag eftermiddag vendte Storm Balderson tilbage, efter Dagbladet flere gange havde forsøgt at kontakte ham.

- Jo, der er mig, der har været i Ulfborg i nat, og det er mig der har gjort det. Det er en ren tilståelsessag, siger Storm Balderson.

Der er skrevet initialerne "MT" på kors, og det har politiet kædet sammen med Mourits Troldtoft, som er dømt i byretten for at have skudt en ulv i nærheden af ved Vind. Også den sammenhæng bekræfter Storm Balderson.

- Jeg er vred over, at hans ankesag ved Landsretten er udsat på ubestemt tid - fordi han vil have undersøgt, om det var en hybridulv, siger Storm Balderson.

- Anledningen til min aktion er, at der nu er et nye ulvehvalpe i området, tilføjer han.

Han har dog ikke ringet til politiet med sin tilståelse.

- Men det er en tilståelsessag, så politiet kan bare ringe. Jeg er ikke så svær at finde, siger Storm Balderson.

Han ved også godt, at han både risikerer en straf og et erstatningskrav.

- Det er da overlagt hærværk, det jeg har lavet, det siger sig selv. Jeg skal nok tage min straf, og jeg forventer også et erstatningskrav, siger Storm Balderson, der flere gange tidligere har omtalt ulvedrabet og kritiseret Troldtoft i skarpe vendinger.

- Men jeg forventer også, at jeg bliver dømt noget hurtigere end Mourits Troldtoft, siger han.

Nogle vil nok føle det temmelig grænseoverskridende, når du også laver hærværk på kirker?

- Det ved jeg godt. Men det er bevidst, når jeg maler på kirken og ikke på gravsteder. Jeg kunne ikke finde på at krænke gravfreden, siger Storm Balderson.

- Jeg kunne også have skrevet med kridt på vejen gennem Ulfborg, men så havde det ikke fået samme opmærksomhed, tilføjer han.

Nogle vil måske kende Storm Balderson som blogger eller fra tv, hvor han her i foråret har medvirket i DR3 i serien "Date min værste side".

Annonce
Storm Balderson lagde i nat denne tekst med fotos op på sin facebookside. "Jo, det var mig, som var i Ulfborg i nat. Det er en ren tilståelsessag," siger han nu. Screendump.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

Annonce