Struer

Høloftet melder fuldt hus til to koncerter med Allan Olsen

Allan Olsen er på solo-turné - og små 300 publikummer i Assens får mulighed for at opleve ham. PR-foto: Morten Fog

Allan Olsen var glad for Høloftets publikum, da han sidst var forbi. Nu vender han tilbage med koncerter 25. og 26. januar.

Thyholm: Høloftet på Thyholm er klar med årets første musikoplevelse - som bliver to helt udsolgte koncerter med et fyrtårn på den danske musikscene.

Det er nemlig Allan Olsen, der indleder sæsonen for Høloftet med dobbeltkoncert 25. og 26. januar. Olsen har spillet på Høloftet tidligere, og allerede dengang blev det til en aftale om at returnere, for Olsen nød intimiteten med de kun 140 tilhørere.

2018 var ellers knapt skudt i gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné til de største scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater, hvor han fik strålende anmeldelser.

Tilbage til det fundamentale

Her i begyndelsen af 2019 vil Allan Olsen atter hanke op i sin solo-bagage og det helt fundamentale: Én mand alene på en scene. Denne gang er han tilbage i rammer, der klæder hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder - og her er Høloftet og Olsen et godt match.

Efter 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener, fastslår Høloftet i en pressemeddelelse.

Allan Olsens seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album "Hudsult", blev en succes såvel hos det plade-købende publikum som hos anmelderne.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce