Annonce
Læserbrev

Halalkød. Muslimsk forening støtter mord

Foto: Morten Stricker, Scanpix

Debat: Danske firmaer støtter mord på homoseksuelle.

Mange danskere er nok ikke klar over, at når de for eksempel køber medicin, kød eller mejerivarer betaler de afgift til en islamisk forening i Saudi Arabien. Foreningen hedder “Muslims World League”, og er en forening hvor man SKAL købe et Halal-certifikat, hvis man vil sælge et produkt, hvor der er noget animalsk i.

For eksempel er Novo (med ca. 750 certifikater om året), Danish Crown, Arla og hundrede af andre firmaer tvunget til at købe halal-certifikater for at sælge til muslimer, der jo også har overtaget slagtemetoderne i Danmark! Reglen gælder også i alle de lande, hvor der bor muslimer. Der ligger et globalt marked på lige under 1000 milliarder kroner om året på halal-området. Derfor er danske virksomheder bange.

Der er nok også mange, der ikke ved, at islamiske “Muslims World League” åbenlyst støtter mord på homoseksuelle ved stening, kvindeundertrykkelse og religionsfrihed.

Det har undret mig i mange år, at danske homoseksuelle accepterer, at hver gang de skal på indkøb, skal betale til en muslimsk forening, der endda ønsker dem stenet til døde.

Og hvad med kvinderne. Ønsker i virkeligt at støtte en forening, der ønsker jer undertrykt?

Vi er mange danskere, der ønsker kød fra uhellig kvæg, der også er slagtet på en human måde, og der ikke støtter mord på homoseksuelle og kvindeundertrykkelse. Tænk på det kære danskere, når I køber ind og skal stemme til valget.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce