Annonce
Erhverv

Halinspektør: - Det ender med en katastrofe for os

Der er kun udgifter. Ingen indtægter hos Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Foto: Johan Gadegaard/Scanpix

Lemvig: Halinspektør Kurt Hartmann er i kælderen for at holde øje med rensningsanlægget i svømmehallen i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Men han er også helt bogstaveligt i kælderen, når talen falder på centrets økonomi efter knapt fire ugers nedlukning på grund af coronakrisen.

- Det ender katastrofalt for os. For tiden har vi kun udgifter og ingen indtægter. Får vi ikke hjælp inden længe, vil det gå galt for os, siger Kurt Hartmann.

Siden 9. marts, hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold spillede hjemmekamp i ligaen mod TTH Holstebro for tomme tribuner, har han ikke fået en eneste krone i kassen. Til gengæld har han måttet vinke farvel til en stor fødselsdag, en stor fest, to dages gymnastikopvisning samt ligakampe i håndbold og basketball. Dertil kommer aflyste konfirmationer senere på foråret.

- Vores kasseflow er helt væk og det betyder, at vores kasse er tom. Der er ikke flere penge at arbejde med. Alene i marts og april har vi et tab på 700.000 kroner, og vi har stadig faste udgifter til husleje, vand og varme, der skal betales. Og vi har heller ikke mulighed for at lægge penge til side til dårlige tider, siger Kurt Hartmann.

Han tilføjer, at lukningen i disse uger gør ekstra ondt på idræts- og kulturcentret, da marts og april sammen med efterårsmånederne er den tid af året, hvor en stor del af omsætningen i centret bliver hentet hjem.

Kurt Hartmann har været nødt til at sende al personale hjem, så det kun er ham og hustruen Susanne, der står for at holde de mest nødvendige funktioner i idræts- og kulturcentret kørende.

Halinspektøren frygter, at det inden for kort tid kan ende galt økonomisk for idræts- og kulturcentret.

- Hvis vi ikke får nogle indtægter inden for få uger, så går det galt. Lige nu har vi en dialog kørende med blandt andet Lemvig Kommune, men man kommer ikke langt med snak, siger Kurt Hartmann.

Halinspektør Kurt Hartmann kan kigge ud over et tomt Lemvig Idræts- og Kulturcenter og ned i en tom pengekasse under coronalukningen. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce