Annonce
Erhverv

Halinspektøren arbejder med uddannelse

Halinspektør Louise Iversen er blevet sendt hjem fra sit arbejde i Harboøre Centeret under coronakrisen. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Alt er lukket ned i Harboøre Centeret, der i stedet opfordrer til at benytte byens andre erhvervsdrivende, når man vil købe mad

Harboøre: Tankerne om arbejdspladsen svirrer i hovedet hver dag, men for tiden kommer halinspektør Louise Iversen ikke i Harboøre Centeret.

Hun er nemlig som de øvrige ansatte, der tæller seks timelønnede og tre funktionærer, blevet sendt hjem med lønkompensation. I stedet arbejder hun med en opgave på den lederuddannelse, hun er i gang med for tiden.

- Vi har lukket det hele ned i centret, for det er den måde, vi har besluttet os for at passe bedst muligt på stedet. I stedet har bestyrelsen valgt at tage over. Vi kunne også have fyret alle medarbejdere og sendt dem hjem på dagpenge, men vi ved, at vi har et personale, der er klar til at give sig 110 procent, når vi kommer i gang igen i efteråret, siger halinspektøren.

Hun ærgrer sig over, at det har været nødvendigt at skulle aflyse fester og fødselsdage, lige som en frokostkoncert lørdag eftermiddag er flyttet til samme tidspunkt næste år. Der har også været forespørgsel på, om det var muligt at købe take away-mad i centret, men den mulighed er blevet fravalgt.

- Det har givet mest mening for os at lukke helt ned. I stedet har vi sendt et signal om, at man i stedet bør støtte op om enten byens pizzaria eller Harboøre Hotel, for vi er nødt til at hjælpe hinanden her i byen. Vi håber så på, at vores gæster vender tilbage, når vi igen åbner, siger Louise Iversen.

- Men jeg er stolt af, at de, der har aflyst deres fester, siger, at de vil vende tilbage til os, så snart vi har åbent igen, siger halinspektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce