Annonce
Navne

Han skal gennemføre kommunens Klimaplan

Morten Corneliusen er ansat som ny natur- og miljøchef i Lemvig Kommune. Pressefoto

Lemvig: Lemvig Kommunes Teknik og Miljø har ansat Morten Corneliusen som ny natur- og miljøchef. Han kommer fra en stilling som gruppeleder og projektchef ved ingeniørfirmaet Niras i Aarhus. Han tiltræder 1. juni.

Morten Corneliusen er uddannet miljøteknikker og har sin baggrund som ”miljømand” i Holmsland og Kjellerup Kommuner før kommunesammenlægningen.

Derefter har han i en periode arbejdet i Beredskabet og har senest arbejdet som leder af en afdeling i Niras, der giver brandteknisk byggerådgivning.

Annonce

Morten Corneliusen har en solid og bred ledelseserfaring og stor interesse for klima, natur og miljø.

I Lemvig skal han blandt andet være med til at gennemføre kommunens Klimaplan og være med til at definere kommunens arbejde med biodiversitet. Han skal også fastholde og udvikle  samarbejdet, kommunen har med landbrug, virksomheder og grønne organisationer.

- Jeg har længe ønsket at vende tilbage til arbejdet med natur og miljø. Jeg ser Lemvig Kommune som en naturskøn kommune, som allerede har - og står over for - en mangfoldighed af indsatser, hvor klima, natur og bæredygtighed står i centrum. Jeg ser frem til igen at arbejde inden for området, siger Morten Corneliusen i en pressemeddelelse.

I sin fritid er Morten meget ude i naturen. Han sejler, spiller golf, fisker og har familien med på traveture.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Navne

Årets første HTX studenter

Annonce