Annonce
Navne

Handelsbanken samler nyt erhvervsteam

Peter Tornbo, filialdirektør i Lemvig, tiltræder som chef for det nye erhvervsteam i Holstebro. Pressefoto
Handelsbankens filialer i Holstebro, Struer og Lemvig går sammen om at skabe et styrket samarbejde på erhvervsområdet i Nordvestjylland.

ERHVERV: Handelsbanken styrker nu samarbejdet mellem filialerne i Holstebro, Struer og Lemvig på erhvervsområdet med formålet at skabe et stærkere erhvervsteam, der kan servicere større erhvervskunder i Nordvestjylland.

- Banken og kundernes adfærd udvikler sig, og derfor er det helt naturligt, at vi løbende foretager tilpasninger, men vi gør det udelukkende, når det giver langsigtet værdi i det pågældende område og altid med fokus på at sikre fortsat høj kundetilfredshed, siger Handelsbankens administrerende direktør Lars Moesgaard.

Helt konkret kommer ændringerne til at betyde, at der vil blive samlet et erhvervsteam i Holstebro med kompetente og erfarne kræfter. Peter Tornbo, filialdirektør i Lemvig, tiltræder som erhvervschef for hele Nordvestjylland, og erhvervsteamet i Holstebro udvides desuden med endnu en rådgiver. Peter Tornbo bliver samtidig stedfortrædende direktør i Holstebro. Filialdirektør i Struer, Poul Bakkegaard, overtager ledelsen af Handelsbankens Lemvig filial - og fortsætter samtidig som filialdirektør i Struer. Lasse Tøt Toft udnævnes til stedfortrædende direktør og fungerende daglig leder af Lemvig filialen.

Annonce
Filialdirektør i Struer, Poul Bakkegaard, overtager ledelsen af Handelsbankens Lemvig filial - og fortsætter samtidig som filialdirektør i Struer. Lasse Tøt Toft udnævnes til stedfortrædende direktør og fungerende daglig leder af Lemvig filialen. Pressefoto

Fastholder lokale kundemøder

Hvad betyder den nye struktur for kunderne?

- For privatkunderne i Struer og Lemvig vil tilpasningerne betyde øget tilgængelighed til flere kompetente rådgivere - og som hidtil et specialistteam inden for investering, pension og Private Banking. Der vil også fortsat være mulighed for at holde kundemøder lokalt alle ugens hverdage, siger Poul Bakkegaard, direktør i Handelsbanken Struer-Lemvig.

I Holstebro glæder Helle Bjerre sig til at få det nye team på plads - og fysisk har hun pladsen til det - efter en nylig renovering af lokalerne.

- Vi glæder os utrolig meget til at samle flere gode kræfter i Holstebro, så vi kan håndtere større erhvervskunder og dermed kunne skabe et stærkere erhvervsmiljø og arbejde mere opsøgende, fortæller Helle Bjerre.

Ændringerne træder i kraft snarest muligt.

Helle Bjerre fortsætter som filialdirektør i Holstebro. Ny stedfortrædende direktør bliver Peter Tornbo. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

Annonce