Annonce
Struer

Hansis Bier Bar: Træls det går ud over os hver gang

Indehaveren af Hansis Bier Bar, Mathias Bredtoft, er en kende træt af statsministerens seneste melding om yderligere at skærpe lukketiderne for restauranter og værtshuse. Arkivfoto: Morten Stricker
Indehaveren af Hansis Bier Bar, Mathias Bredtoft, var ved at gøre klar til at genåbne efter coronalukningen. Men efter statsministerens seneste meldinger ved han nu ikke, hvad planen er
Annonce

Struer: Det går hurtigt i corona-tider, må indehaveren af Hansis Bier Bar, Mathias Bredtoft, konstatere.

Da Dagbladet talte med ham i mandags lød meldingen på, at han havde fået restaurationens status konverteret fra diskotek til værtshus, så han måtte åbne igen efter de gældende corona-restriktioner. Han regnede med, at Hansis Bier Bar var åbnet igen, inden september måned var gået.

- Det skifter fra dag til dag, hvilken vej vinden blæser. Lige nu ved jeg ikke, om vi åbner. Jeg tror, at vi lige nu venter og ser, hvad andre gør, siger Mathias Bredtoft.


Det er da irriterende at have brugt så mange timer på det og så få kastet sådan en besked i hovedet

Mathias Bredtoft, indehaver af Hansis Bier Bar


Den melding kom efter, at statsminister Mette Frederiksen (A) på et pressemøde fredag meldte yderligere restriktioner ud, der gælder i hele landet, blandt andet, at barer, restauranter og værtshuse fra lørdag kun må have åbent til klokken 22.

- Og mit klientel plejer altså ikke at komme så tidligt i byen, så om det overhovedet kan løbe rundt, hvis vi åbner, ved jeg ikke, siger Mathias Bredtoft.

Han har brugt mange timer på at forberede en snarlig åbning efter et halvt års lukning, blandt andet på grund af en vandskade, og så at få gjort stedet parat efter de gældende regler med deres nye status som værtshus.

- Det er da irriterende at have brugt så mange timer på det og så få kastet sådan en besked i hovedet, siger han.

Han understreger, at han naturligvis vil følge de gældende regler.

- Regler er regler, og hvis det her kan hjælpe med, at vi kan komme af med corona-smitten, så er det jo godt. Men det er træls, at det er os restauratører, det skal gå ud over hver gang, siger Mathias Bredtoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce