Annonce
Holstebro

Har offentliggjort de første navne til Summer Comedy

Friluftsscenen bliver igen i 2020 scene for årets Summer Comedy. Arkivfoto
De første to navne er nu kommet på plakaten til Summer Comedy 2020.
Annonce

Holstebro: Da Summer Comedy startede i 2014 var det med komikeren Kasper Gross på plakaten. Dengang havde han lige vundet Zulus talentpris og var endnu ikke et af de helt store etablerede navne i dansk comedy. Men når han i år vender tilbage til Summer Comedy - sammen med kollegaen Jonas Mogensen, vil lidt flere holstebroere formentlig kunne nikke genkendende til makkerparret.

Jonas Mogensen og Kasper Gross er nemlig manuskript-forfatterne bag serien "Minkavlerne", som tidligere på året har været vist på TV2 Zulu, som de begge også spiller med i.

- Den måde, de to laver standup på, passer bare rigtig godt til et jysk publikum, og jeg tror, folk vil elske dem, siger Kristian Andersen, formand for Holstebro Event og medarrangør af Summer Comedy.

De to navne blev offentliggjort som en del af programmet i weekenden, og allerede nu er der indikationer af, at Summer Comedy går et godt år i møde:

- I løbet af to dage er der kommet næsten 400 interesserede på vores Facebook-begivenhed. Når vi står med afviklingen, plejer tallet at ligge på 7-800. Så det er et godt tegn, siger Kristian Andersen.

Endnu mangles der at offentliggøres en til to navne mere på programmet.

- Vi har jo tidligere haft blandt andre Andreas Bo og Tobias Dybvad forbi. Og der er ingen tvivl om, at vi skal have fundet et "stort navn", men det kan jeg ikke afsløre for meget om endnu, siger Kristian Andersen.

Programmet til Summer Comedy er godt i gang med at blive fyldt ud. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Annonce