Annonce
Lemvig

Herdis har åbnet psykolog-praksis i privaten

Herdis Østergaard har åbnet sin psykolog-praksis i privatboligen på Birkevej i  Nørre Nissum. Foto: Lars Kamstrup
Herdis Østergaard har åbnet privat praksis som psykolog i Nørre Nissum, efter hun i sit hidtidige arbejdsliv har arbejdet for det offentlige
Annonce

Nørre Nissum: Herdis Østergaard har nu taget den beslutning at have åbnet sin egen private praksis som psykolog, efter hun siden sin færdiguddannelse i 2004 har været tilknyttet det offentlige.

Faktisk var det først i dette år, det skulle have været. Men corona-krisen gjorde sig gældende på mange områder, og det gjaldt også Herdis Østergaards planer om den private praksis. Så det er nu, hvor krisen er på tilbagetog, hun for alvor er startet.

Hun har indrettet sin praksis med egen indgang i privatboligen på Birkevej i Nørre Nissum. Hun er specialist og supervisor i klinisk psykologi og børnepsykologi.

- Jeg mente, at skulle det være, så var det nu. Jeg har gennem mit arbejde siden 2004 skaffet mig en erfaring og viden, som er grundlaget for, at jeg mener, jeg nu også er godt rustet til at have en privat praksis. Det var en viden, jeg ikke ville have haft, hvis jeg havde lagt ud som privat praktiserende psykolog kort efter min uddannelse, siger Herdis Østergaard, der har boet i Nørre Nissum siden sidst i 1980'erne.

Annonce

Større frihed

Hun arbejdede ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, PPR, i Holstebro Kommune, og siden havde hun et projektarbejde med udgangspunkt i Herning Kommune. I de seneste seks år har hun været på Børne- og Familiecentret i Lemvig. Hun har også været tilknyttet gymnasierne i Struer og Lemvig som psykolog.Jeg har gennem mit arbejde siden 2004 skaffet mig en erfaring og viden, som er grundlaget for, at jeg mener, jeg nu også er godt rustet til at have en privat praksis.

Herdis Østergaard, psykolog


- Det har naturligvis givet mig megen erfaring i forældrerollen og forholdet mellem børn og forældre. Jeg har også en viden inden for angstbehandling, som jeg nu også kan bruge i mit nye virke som privat praktiserende psykolog.

Hun glæder sig til den større frihed, hun nu har fået ved at være sin egen arbejdsgiver.

Annonce

Et af de to ydernumre

- Jeg fik det ene af de to ydernumre, der er til psykologer i Lemvig Kommune, til nytår. Læger kan henvise til mig, men man kan naturligvis også henvende sig til mig uden om lægen. Jeg har jo været vant til i mit arbejde inden for det kommunale, at dem, jeg talte med, har været "inde i systemet", hvor jeg har været en del af det tilbud, man har kunnet give borgere. Nu er jeg min egen, og det betyder også, det er mere anonymt at henvende sig til mig som privat praktiserende. Det vil nogle måske føle mere trygt.

Herdis Østergaard er gift med Torben Poulsen, der er socialpædagog på Kærhuset i Fabjerg, og de har to voksne døtre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce