Annonce
Kultur

Hausgaard-billetter udsolgt på 14 minutter

Indehaveren af 18b i Harboøre, Helle Langer, kan konstatere, at Niels Hausgaard fortsat er en yderst populær herre. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det tog blot 14 minutter for kulturstedet 18b i Harboøre at få udsolgt til Niels Hausgaard-koncerten i januar.
Annonce

Harboøre: Niels Hausgaard er stadig utrolig populær.

Det kan 18b i Harboøre konstatere, efter kulturstedet i lørdags satte billetterne til Niels Hausgaard-koncerten lørdag den 11. januar til salg.

- Det tog blot 14 minutter, så havde vi solgt samtlige 220 billetter. Det var meget hektisk, fortæller indehaveren af 18b, Helle Langer.

En del af de 220 billetter var dog allerede solgt, da det officielle billetsalg blev skudt i gang lørdag kl. 10. Cirka 100 af dem var gået til medlemmerne af den nystiftede forening 18b's Makkere, der har forkøbsret til koncerterne. Hvert medlem kan købe to billetter til hver koncert.

Niels Hausgaard er den første genganger blandt de optrædende i Harboøres nye kultursted, der åbnede sidste efterår. Hausgaard fyldte 18b i december sidste år med sit testshow, og denne gang kommer han forbi med en forpremiere på sit nyt show, der hedder "Du ved hvad jeg mener". Blot fire dage senere - altså den 15. januar - er der premiere på stykket i Thisted Musikteater. 75-årige Niels Hausgaard optræder 53 gange rundt i hele landet i løbet af de første fire måneder af 2020, og mange af koncerterne har været udsolgt i lang tid.

I øvrigt var lørdag den 16. november en travl dag for Helle Langer og de familiemedlemmer og venner, der giver en hånd med, når det er nødvendigt. Om aftnen var der nemlig koncert med Karl William.

- Her var der ikke udsolgt, men vi var en god flok, og vi havde en rigtig fin aften, siger Helle Langer.

I sidste uge satte 18b også billetterne til Anne Linnet-koncerten i maj til salg, og kulturstedet er efterhånden ved at have programmet på plads for det første halvår af 2020, hvor Niels Hausgaard og Anne Linnet suppleres af Teitur og Hush.

Og så har 18b allerede koncert igen på lørdag, hvor Northern Assembly spiller - her er der spisning forud for koncerten.

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce