Annonce
Lemvig

Havde håbet på mere: Kommune støtter håndboldklub med halv million kroner

Lemvig Kommune har forlænget aftalen med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Ligamandskabet får i det kommende år en halv million kroner som en del af en markedsføringsaftale. Arkivfoto: Morten Stricker
Lemvig-Thyborøn Håndbold havde håbet på et større beløb i en markedsføringsaftale med Lemvig Kommune, men direktøren er stolt af, at kommunen bakker op

Lemvig: Også i det kommende år flyder der en halv million kroner i kassen til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra Lemvig Kommune.

Det sker som en del af en markedsføringsaftale, som parterne har haft i årevis, og beløbet har ligget fast på 500.000 kroner, når holdet har spillet i den bedste danske håndboldrække.

Men Lemvig-Thyborøn Håndbold havde i denne omgang søgt om et større beløb. Håbet var, at markedsføringsbidraget kunne sættes op til 700.000 kroner.

Annonce

I ansøgningen, som økonomi- og erhvervsudvalget har behandlet på et møde tidligere på ugen, peger klubben på, at der bliver stillet større krav til at spille i håndboldligaen, blandt andet omkring faciliteter på hjemmebanen i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Selv om det ikke bliver til flere penge i første omgang fra Lemvig Kommune, så glæder Søren Pedersen, der er direktør for Lemvig-Thyborøn Håndbold sig over, at markedsføringsaftalen fortsætter.

- Jeg er stolt af, at vi stadig har Lemvig Kommune som vores samarbejdsparter og den måde kommunen kan bidrage. Naturligvis vil jeg som direktør gerne have tilført mere økonomi til klubben, men jeg har også respekt for, at der sidder folk med budgetter og økonomi, der skal holdes, siger han.

Søren Pedersen tilføjer, at det ikke kun er hos kommunen, at Lemvig-Thyborøn Håndbold er i gang med at finde flere penge til arbejdet med elitehåndbolden. Det gælder også hos sponsorerne.

I gang med strategiplan

Direktøren tilføjer, at der er flere årsager til, at klubben havde søgt om en forhøjelse af markedsføringsbidraget.

- Overordnet er vi i gang med en strategiplan, hvor vi blandt andet arbejder på at tilføre flere penge til vores spillerbudget, og i den forbindelse er vi ude hos alle vores samarbejdspartnere for at høre, hvordan vi kan løfte den opgave i flok, siger han.

Til sammenligning får eksempelvis TTH Holstebro 1,25 millioner kroner i en samarbejdsaftale med Holstebro Kommune, mens kvindeligaholdet fra Holstebro Håndbold får 300.000 kroner i en tilsvarende samarbejdsaftale med eksponering og reklamer.

Ud over at tilføre flere penge til spillerbudgettet arbejder Lemvig-Thyborøn Håndbold også på at forbedre faciliteterne i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Blandt andet er man i gang med at undersøge muligheden for at lave en medieplatform, der skal give bedre billeder i forbindelse med tv-transmitterede hjemmekampe.

Der bliver også arbejdet med en mulighed for at øge tilskuerkapaciteten i hallen. Det skal ifølge planerne ske ved at lave en ekstra balkon på den ene langside i hallen lige som man gerne vil lave en VIP-balkon.

Borgmester Erik Flyvholm skriver i en sms, at Lemvig Kommune har forlænget aftalen med Lemvig-Thyborøn Håndbold i et år, og at direktionen nu vil aftale detaljerne i den nye markedsføringsaftale med klubben.


Annonce
Sport For abonnenter

Sådan præsterede de danske VM-spillere i den indledende gruppe: Fire spillere skiller sig ud - her er karaktererne

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Vejen spærret i to timer: Væltet bus er tilbage på vejen, og der skulle hjælp til helt fra Vejle

Lemvig For abonnenter

Klimatorium vil være verdensførende: ansøgning for millioner er afleveret

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Struer For abonnenter

Efter bølge af indbrud tog Tina sagen i egen hånd: - Det var bare et spørgsmål om tid, før de også ville komme her

Mette F. varsler pressemøde onsdag aften om nye coronatiltag

Leder For abonnenter

Lange testkøer er en hån mod de pligtopfyldende borgere

Sport For abonnenter

Fra andenviolin til førsteviolin for Thomas Damgaard: - Det er det jeg spiller håndbold for

Kultur

Corona-chok i Lemvig: Julemanden kommer ikke i år...

Vestjylland

Spurgt på gaden: Oplever du, at der stadigvæk er problemer med sexchikane på arbejdsmarkedet?

Michael Dyrby erkender krænkelser i sin cheftid på TV 2

Lemvig For abonnenter

Handicappris til Evald Skov Jensen: Hjælper Henrik med at svømme 30 baner

Lemvig For abonnenter

Flyttede fra København til Ferring og i fuld vigør: - Jeg egner mig ikke til at sætte mig hen og være pensionist

Lemvig

Soldater og beredskabsfolk skal coronateste i det midtjyske

Annonce