Annonce
Debat

Havvindmøller. Lyt dog til borgerne

Arkivfoto

Debat: Havvindmøller skal de placeres 20 eller 30 kilometer fra kysten? I Skjern området har man besluttet de skal ud på 30 kilometer - kunne man I Lemvig ikke blive enige om det samme?

Jeg har fået den opfattelse, at der er for mange af samme parti i byrådet, så når et emne bliver behandlet, hersker der en mild form for diktatur og ikke demokratiske handlinger. Inden beslutninger tages, bør det ske med høringer om andres meninger. Ved at lytte og rette ind tilgodeser man mange flere borgere, inden beslutninger tages.

Der har været mange utilfredse borgere, som direkte bliver berørt af havvindmøllernes placering på 20 kilometer - de har endog også lavet en forening. Man hører ikke nok på borgerne.

Havvindmøllerne vil ganske givet genere mange turister - de får "blikket" generet af de roterende vinger. Men, som sidste læserbrevsskribent var inde på, er her ikke tale om lavfrekvens påvirkning, som man må døje med og risikere sygdom af på landjorden, for de kan være kræftfremkaldende for de omkringboende. Jeg er arg modstander af vindmøller, men må vel finde mig i dem iført "Grønne Øjne", når det nu ikke kan være anderledes. Jeg har en opskrift på en møllehue, om der er interesse for det.

Håber virkelig på sigt, at man kan føle at borgerne i kommunen også bliver respekteret. Ud med dem på 30 kilometer, når vi nu ikke kan blive fri!

Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Verdensmusik spiller til dans

Annonce