Annonce
Holstebro

HB-anfører begik straffespark og så rødt: Jeg troede jeg havde mere tid

Med et gult kort fra første halvleg i bogen allerede, var der ikke så meget at andet at gøre for dommer Anders Randrup, da Andreas Kiilerich i 58. minut begik et klodset straffespark på Silkeborgs Mikkel Frandsen. Rødt kort og tidligt i bad. Foto: Morten Stricker
Anfører Andreas Kiilerich var en skuffet mand efter nederlaget til Silkeborg KFUM, hvor han selv fik en nøglerolle, da han så rødt kort for et klodset straffespark. Forsvarsmakker risikerer også at have karantæne i returkampen.
Annonce

Silkeborg: Gæsterne fra Holstebro Boldklub var godt på vej mod et særdeles brugbart uafgjort resultat, da kampen med en halv time tilbage tog en drejning.

HB-anfører Andreas Kiilerich så ud til at være i fin kontrol og ved at cleare bolden ud af feltet. Men fra den blinde vinkel fik Silkeborg KFUMs Mikkel Frandsen lige præcis kantet sig ind foran med det resultat, at Kiilerich i stedet for at sparke bolden væk, sparkede benene væk under Frandsen.

Straffespark til hjemmeholdet og kampens andet gule kort, og dermed marchordre, til Andreas Kiilerich.

- Jeg troede jeg havde meget mere tid, end jeg havde i den situation, og så når han lige ind og prikker til bolden foran mig, så jeg i stedet rammer ham, forklarer anføreren.

Og selv om han på vej ud af stadion kunne glæde sig over, at Martin Andersen reddede straffesparket fra Nicolai Johansen, varede glæden kun kort. Med en mand i overtal scorede Silkeborg nemlig tre mål mere og kunne dermed tage et stort skridt mod oprykningen til 2. division.

Annonce

En eller to i karantæne?

Udvisningen betyder, at Andreas Kiilerich heller ikke kan være med, når der på lørdag er returopgør på Holstebro Idrætspark. Faktisk kan situationen blive endnu værre, da også forsvarsmakker Kristian Bach Nielsen risikerer at må en tur i skammekrogen til den kamp.

- Andreas er ude, men jeg er bange for at Kristian også får karantæne for det gule kort, han fik. Det var faktisk for at undgå at han skulle trække et rødt kort, at vi valgte at skifte ham ud i pausen og flytte Kiilerich ind i midterforsvaret, forklarer cheftræner Kim Kristensen.

I alt faldt der ni advarsler i kampen, hvoraf de to altså var til Andreas Kiilerich. Men der var ingen tvivl om, at det var nummer to til anføreren, der fik mest indflydelse på kampen.

- Det røde kort ændrer kampen og er måske det der gør, at det ender med en Silkeborg-sejr. Uden det og den halve time i overtal, tror jeg godt vi kunne have fået uafgjort med herfra, siger Kim Kristensen.

Annonce
Annonce
Lemvig

48-årig omkom i drukneulykke

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To tyske biler fik buler

Annonce