Annonce
HB

HB henter midtstopper hos superligaklub

Billedet kan ikke skjule, at det er en høj, ung mand, der i næste sæson skal spille for HB. Pressefoto
19-årige Kristian Bach Nielsen skifter næste sæson til Holstebro Boldklub fra Sønderjyske.

Holstebro: Mens sæsonen lakker mod enden, er der travlt på Henrik "HC" Christensens kontor, hvor sportschefen er i gang med at få styr på Holstebro Boldklubs trup til efteråret.

Den første tilføjelse til Kim Kristensens mandskab går under det velkendte navn Kristian Bach Nielsen, som i hvert fald ringer godt i ørene hos en del FC Midtjylland-fans. Og ligesom sin 36-årige navnebror er der tale om en forsvarsspiller.

- Han er en rigtig spændende midterstopper. Høj og fysisk stærk med et godt hovedspil og okay med fødderne. Og så får vi at vide, at han er en ledertype, og jeg har en forventning om, at han kommer til at bidrage omkring start 11'eren, selvom det godt lige kan være, at der bliver lidt indkøringstid, hvor han skal lære at blive seniorspiller, fortæller Henrik Christensen.

Annonce

Superliga-skolet

Den 19-årige midterstopper kommer til fra superligaklubben Sønderjyske, hvor sportschefen har fundet ham gennem sit private netværk.

- Han har været i Sønderjyske i fire år, hvor han ikke slap igennem nåleøjet til at få en fuldtidskontrakt med superligaholdet og derfor måtte finde en ny klub. Derfor er han flyttet hjem til Ikast, og selvom der var andre klubber indeover, er det lykkedes os at lave en aftale med ham om, at han det næste år spiller i HB, forklarer Henrik Christensen.

Sportschefen kalder Kristian Bach Nielsen for en spændende spiller, ikke mindst fordi han er godt skolet i Sønderjyskes ungdomsafdeling. I denne sæson er det blevet til 21 kampe og to mål i U19-ligaen, og dermed passer han på profilen på de spillere, sportschefen er på udkig efter.

- Vi gider ikke bruge vores tid til at kigge efter folk til bredden, dem har vi allerede til. De spillere, vi henter ind, skal være nogle som er i spil til startopstillingen og kan højne niveauet, forklarer Henrik Christensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Grønkjær og Aske måtte se sig slået

Lemvig

Caféen rives ned for at genopstå

Annonce