Annonce
Sport

HB henter ny målmand hos 1. divisionsklub

Mads Sylvan Jensen fik i sidste sæson seks kampe for Vendsyssel i 1. division, ligesom han også fik to-tre kampe på bænken, da den nordjyske klub var i superligaen. I foråret kommer den 19-årige målmand til at vogte målet for Holstebro Boldklub i 2. division. Foto: Johnny Pedersen
Holstebro Boldklub har været hurtig til at få udfyldt det hul, der opstod, da Andreas Raahauge i weekenden meddelte, at han skifter til Thisted. Ind kommer en 19-årig nordjyde med seks 1. divisionskampe på CV'et.

Holstebro: Det var ikke mange dage, Holstebro Boldklub kom til at stå uden en førstemålmand, efter Andreas Raahauge i weekenden meddelte, at han med øjeblikkelig virkning skifter til divisionskollegerne fra Thisted.

Afløseren bliver 19-årige Mads Sylvan Jensen, der kommer til fra 1. divisionsklubben Vendsyssel FF. Målmanden har fået ophævet sin kontrakt med den tidligere superligaklub, så han i stedet kan tiltræde på amatørvilkår i Holstebro.

- For 3-4 dage siden havde jeg ikke skænket Holstebro en tanke, men da muligheden opstod, vidste jeg med det samme, at det var det, jeg gerne ville, forklarer Mads Sylvan Jensen.

I sidste sæson fik den unge målmand seks kampe i målet for Vendsyssel i 1. division, ligesom han for to år siden også fik et par kampe på bænken i superligaen. Men i denne sæson var udsigterne til spilletid lange, og derfor var muligheden i HB for god til at sige nej til.

- Jeg er jo en ung spiller og ville have svært ved at komme på holdet for Vendsyssel i 1. division, så jeg træder gerne et skridt ned for at få spilletid, forklarer Mads Sylvan Jensen.

Annonce

Tommelfingeren op

Kontakten mellem klub og spiller er formidlet gennem Morten Jänichen, der udover at være målmandstræner i Holstebro Boldklub bestrider samme job i netop Vendsyssel.

- Morten har givet os en tommelfinger op til ham og Kim (Kristensen, cheftræner, red.) har udspurgt ham på alle leder og kanter, så vi er helt trygge ved at hente ham, selvom vi også godt ved, at han er ung, og at han kan lave fejl, fortæller sportschef Henrik 'H.C' Christensen.

I HB-lejren glæder man sig over at få tilført en ung og talentfuld målmand, som allerede har vist noget engagement og handlekraft.

- Han flytter herned, og så skal vi have fundet en bolig og et job til ham. Det viser, at han vil det her, når han er villig til at ophæve sin kontrakt og flytte herned for at spille for os, siger sportschefen.

Annonce

Starter på træningslejr

Derfor kunne målmanden onsdag pakke en taske og så ellers tage turen fra Nordjylland til Sønderjylland og tjekke ind på Skærbækcentret, hvor Holstebro Boldklub holder træningslejr fra onsdag til søndag.

- Man lærer sine holdkammerater bedre at kende på sådan en træningslejr, end man gør ved bare at møde op til en almindelig træning, så det er en rigtig god måde for mig at starte på, siger Mads Sylvan Jensen.

Træningslejren inkluderer en træningskamp lørdag eftermiddag mod FC Sydvest Tønder, der ligesom Holstebro Boldklub spiller i 2. division.


Jeg er jo en ung spiller og ville have svært ved at komme på holdet for Vendsyssel i 1. division, så jeg træder gerne et skridt ned for at få spilletid.

Mads Sylvan Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce