Annonce
Holstebro

HB-modstander får lang karantæne for hånende sprogbrug

Holstebro Boldklub slipper for en Frem-spiller, som har fået karantæne for et verbalt angreb under en kamp. Arkivfoto: Scanpix
Når Holstebro Boldklub lørdag går på banen i Valby, må modstanderholdet fra Frem undvære en forsvarsspiller, som har fået en lang karantæne for et udbrud.
Annonce

Valby: Daniel Anusic fra Frem bliver ikke en del af opgøret, når Holstebro Boldklub lørdag eftermiddag gæster Valby Idrætspark.

Det står klart, efter han har fået to yderligere karantænedage fra DBU ovenpå de to karantænedage, som han fik i forbindelse med Frems pokalkamp mod Brønshøj i begyndelsen af september.

Det skriver fodboldmediet bold.dk

Her har han, i følge dommerens indberetning, råbt homofobiske skældsord, da der blev fløjet et straffespark i overtiden.

Ordret skulle det verbale angreb ifølge dommeren være "du får den i røven og munden din fucking svans", hvilket havde fået dommeren til at indberette ham.

Selv ærgrer Anusic sig over karantænen, men han nægter, at det er de ord, han har brugt.

- Det er selvfølgelig fuldstændig dumt af mig at bruge upassende og groft sprog til at forklare en kendelse, der ikke ryger til vores fordel, siger Anusic til bold.dk og fortsætter med at understrege, at han ikke er homofob, og at ordene ikke faldt, sådan som dommeren noterede dem.

DBU har i deres kendelse lagt vægt på Fodboldlovens §12, der siger, at en spiller skal udvises ved upassende, fornærmende eller hånende sprogbrug, ligesom Anusic' udtalelser ifølge dommerens indberetning var imod DBU's Adfærdskodeks.

Med sin udvisning misser han kampen mod Holstebro og den efterfølgende kamp mod Dalum.


Det er selvfølgelig fuldstændig dumt af mig at bruge upassende og groft sprog til at forklare en kendelse, der ikke ryger til vores fordel.

Daniel Anusic, Frem
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce