Annonce
Sport

HB-profil efter grim skade: - Det er forfærdeligt og frustrerende, men jeg vil vende stærkere tilbage

Rasmus Aagaard (som her ses til højre i en omfavnende jubel), er tvunget til at se på fra sidelinjen det næste lange stykke tid. Foto: Morten Stricker
Holstebro Boldklub må i det næste lange stykke tid undvære Rasmus Aagaard, som fik en alvorlig knæskade få dage inden jul. Han kalder det 'forfærdeligt' og 'frustrerende', men klubmanden afviser samtidigt, at han har spillet sin sidste kamp for HB.

Holstebro: Det var tre dage inden den længe ventede pokalkamp mod superligaholdet Randers FC.

Under en helt normal træning og under en situation, som han har prøvet tusindvis af gange før, var den pludselig gal.

- Jeg skulle lige lande ned på benet og overstrakte mit knæ. Jeg humpede ind og tænkte, at jeg lige gav den et par dage, og så var jeg klar til Randers-kampen. Sådan gik det ikke, lyder det fra Rasmus Aagaard.

Den 25-årige midtbanespiller, som er viceanfører, en ægte klubmand og har været en profil for holdet i adskillge sæsoner, fik nedslående nyt.

Det viste sig, at korsbåndet var "røget sig en tur", som Aagaard udtrykker det. I bedste fald kan han undgå en operation og være med til efteråret. I værste fald skal han opereres og er først klar omkring nytår.

- Det er forfærdeligt og frustrerende. Som HB-mand gør det ekstra ondt, at jeg ikke kan hjælpe til med at vende tingene her i foråret efter et rigtigt svært efterår, siger Rasmus Aagaard.

Annonce

Udelukker exit

Rasmus Aagaard er en af "HB's egne", har gået på Idrætsefterskolen Lægården, inden han spillede sig til en stor rolle på byens førstehold.

Han tøver ikke med at kalde sig selv for HB'er. Derfor er det også et klokkeklar svar, når man spørger ham, om det er et muligt scenarie, at han har spillet sin sidste kamp i HB-trøjen.

- Det kan der ikke være tale om, hvis det står til mig. Jeg holder for meget af klubben. Jeg vil gøre alt for at komme tilbage, og selvom det lyder klicheagtigt, vil jeg komme stærkere tilbage, fortæller Rasmus Aagaard, som til dagligt arbejder hos Actona i Tvis, men er hjemsendt i øjeblikket.

Aagaard erkender, at det var en svær besked at få, at han i værste tilfælde ville være ude i omkring et år. Han har aldrig haft skader af denne kaliber før.

- Et år er jo helt vildt længe, men jeg forsøger at være god til at sige til mig selv, at det skal bruges bedst muligt. Det er spændende at få mulighed for at optimere sin krop og sin træning. Jeg kommer til at se alle de kampe, jeg har mulighed for og gøre alt for at gøre den forskel, jeg nu kan gøre, siger Rasmus Aagaard.

Annonce

Alt at vinde

Holstebro Boldklub kigger ind i et forår, hvor det i den grad bliver svært at redde eksistensen i 2. division. De hvidblusede har blot fem point efter de første 12 kampe og har dermed et bjerg at bestige.

Det er de færreste, som for alvor tror på, at det kan lade sig gøre. Det kan blive holdets mulighed, mener Aagaard.

- Vi kan jo kun overraske, og det er vigtigste er sådan set, at vi tror på os selv. Der er mange der allerede har dømt os ude, men det eneste vi kan gøre er at give den gas, og så må vi se, hvor langt det rækker, siger Rasmus Aagaard.

Holstebro Boldklub spiller sin første kamp i foråret, når holdet gæster Brabrand 13. marts.


Som HB-mand gør det ekstra ondt, at jeg ikke kan hjælpe til med at vende tingene her i foråret efter et rigtigt svært efterår.

Rasmus Aagaard, Holstebro Boldklub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce