Annonce
HB

HB-reserverne sikrede sig årskort til Jyllandsserien

- De har virkelig leveret langt over egen evne. Jeg tror faktisk ikke, at de helt selv er klar over, hvor gode de har været, siger andetholdstræner Steen Gravgaard om HB-reserverne. Arkivfoto: Morten Stricker
Ingen grund til at bekymre sig om overlevelse til foråret. I hele 2020 kommer Holstebro Boldklubs andethold til at spille i Jyllandsserien. Det er et faktum, efter at reserverne vandt med 1-0 over Randers Freja.

Holstebro: Efter oprykningen tilbage i juni har der været pres på reserverne i Holstebro Boldklub.

Endte HB'erne på en af puljens tre nederste pladser i Jyllandsserie 2, ville mandskabet enten være i fare for nedrykning eller ryge direkte tilbage i serie 1.

Et faresignal i form af et nederlag på 2-0 til Kristrup Boldklub i midten af september har dog tilsyneladende motiveret de hvidklædte til at levere på øverste hylde.

Siden den dag har Steen Gravgaards tropper ikke tabt én eneste kamp. Og med lørdagens sejr på 1-0 over Randers Freja blev det hårde arbejde belønnet med en plads i Jyllandsserie 1 til foråret.

- Det var en kæmpe forløsning for os. Vi er sikret fodbold i jyllandsserien i hele 2020, og det er bare fedt. Det giver også en ro, at vi ikke skal tænke over faren ved at rykke ned i et stykke tid nu, siger cheftræner Steen Gravgaard.

Annonce

Kampen i tal

Randers Freja - Holstebro Boldklub 0-1 (0-0)

Jyllandsserien, herrer

Mål: 0-1 Anders Miguel Santos Iversen (61.).

Lukket færrest mål ind

Med til succeshistorien hører, at den bagerste kæde primært består af talenter, som har grebet chancen, så snart den var der. Mange førsteårsspillere, som er tiltrådt fra FS Holstebro-samarbejdet, har imponeret.

Faktisk har HB'erne lukket færrest mål ind af alle hold i puljen. 1,30 mål er i snit gået ind bag keeper Magnus Refsgaard Olesen.

- De har virkelig leveret langt over egen evne. Jeg tror faktisk ikke, at de helt selv er klar over, hvor gode de har været, siger Steen Gravgaard.

Lykkes det at sejre med en hævnsejr over Kristrup fredag, vil reserverne fuldende succesen og sikre andenpladsen. I så fald vil HB tage to point med over i forårsturneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

Annonce