Annonce
HB

HB-træner: Hvis vi kan træne mandag, så kan vi også spille kamp i weekenden

Når først statsminister Mette Frederiksen vender tommelfingeren op, så er cheftræner Kim Kristensen klar til at sende sine spiller på græs med kort varsel. Arkivfoto: Morten Stricker
Cheftræner Kim Kristensen tager gerne sommerferien i brug, hvis det er det, der skal til for, at Holstebro Boldklub kan få spillet sæsonen færdig. Men realistisk set, forventer han maksimalt at skulle spille otte kampe.

Holstebro: 14 kampe plus op til fire kampe i oprykningsspillet, såfremt førstepladsen i Danmarksserien kan holdes hjem.

Det har været den forårssæson, Holstebro Boldklub har kigget ind i lige indtil coronapandemien rev tæppet væk under alt og alle. Men det bliver sværere og sværere at forestille sig at skulle spille 18 kampe, efter forsamlingsforbuddet er blevet forlænget til den 10. maj.

- Det er efterhånden svært at vide, hvad man egentlig skal mene om det. Jeg tror stadig, vi kommer til at skulle spille nogle kampe, men det bliver nok i en slags forkortet turnering, og mit bedste bud er, at vi kommer til at spille fire kampe mere, så alle hold har mødt hinanden to gange hver. Og ligger vi stadigt nummer et, så kommer vi så til at spille oprykningsspil med op til fire kampe mere, siger cheftræner Kim Kristensen.

Annonce

Sommerferien i spil

På superliga-niveau tales der om, at klubberne skal have op mod fire uger på træningsbanen, fra tøjlerne bliver sluppet, inden man er klar til at spille kampe. Det kunne da også være rart på Danmarksserie-niveau, men det vil kun gøre kampprogrammet endnu sværere at få til at gå op.

- Jeg vil helt ærligt sige, at skulle vi få lov til at træne fra om mandagen, så kan vi også spille kamp lørdag. Der vil komme flere fejl og måske lidt større risiko for skader, hvis vi starter hurtigt op efter en lang pause, men selvfølgelig kan vi gå i gang med at få afviklet vores kampe - og vilkårene er jo ens for alle hold, så sportsligt er det helt rimeligt, forklarer Kim Kristensen.

Med udsigten til en sommerferie, hvor hr. og fru Danmark nok skal se langt efter campingferien i Italien eller det store roadtrip i USA, vil det også være mindre problematisk end normalt, hvis man forlænger sæsonen ind i skolernes sommerferie.

- I min optik kan vi sagtens spille helt ind i juli. Vi kan godt få lidt problemer i sommerferien med en enkelt spiller eller to, der skal i sommerhus i Skagen, men de fleste spillere bør være i nærområdet og stå til rådighed, konstaterer Kim Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Underbo fik klar besked før stor politiaktion: Forlad lejligheden øjeblikkeligt

Erhverv

Wærket må udskyde stor åbning

Annonce