Annonce
Navne

Helle for familiesektionen

Helle Murmann har de seneste fem år været udførerleder hos Børne- og Familiecentret i Vejle Kommune. Foto: Holstebro Kommune
Holstebro Kommune henter ny leder fra Børne- og Familiecentret i Vejle Kommune. Det er den 46-årige Helle Murmann.
Annonce

Holstebro: Den 1. november tager 46-årige Helle Murmann fat på samarbejde, faglig udvikling og styring på familieområdet som ny leder af Familiesektionen i Børn og Unge i Holstebro Kommune.

Det oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

En af hendes første opgaver bliver at rekruttere og sammensætte et nyt ledelsesteam i Familiesektionen, der kommer til at bestå af en leder, tre teamledere, en administration og 45 rådgivere.

- Med Helle får vi får en driftssikker og erfaren leder, der kan håndtere den store opgave med budgetstyring og de generelle udfordringer, som familie- og rådgivningsområdet rummer. Men også en leder med et anerkendende og klart fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel som forudsætning for at skabe gode resultater, siger familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune, Søren Buch.

Helle Murmann har de seneste fem år været udførerleder hos Børne- og Familiecentret i Vejle Kommune. Hun har også været dagtilbudsleder, sfo-leder, familieterapeut, hjemmevejleder og arbejdet med børn på specialinstitutioner. Alt sammen i det østjyske.


Jeg glæder mig til at bidrage til den faglige udvikling på familierådet i Holstebro Kommune til gavn for kommunens børn, unge og familier. Der bliver fokus på sammenhængskraft og koordinering af nuværende og fremtidige indsatser på tværs af forvaltninger.

Helle Murmann, ny leder af Familiesektionen.


Annonce

Frisør i næsten ti år

Helle Murmann, der til daglig bor i Horsens, ser frem til at komme i gang med jobbet i Holstebro - ikke mindst til arbejdet med ledere, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere:

- Jeg glæder mig til at bidrage til den faglige udvikling på familierådet i Holstebro Kommune til gavn for kommunens børn, unge og familier. Der bliver fokus på sammenhængskraft og koordinering af nuværende og fremtidige indsatser på tværs af forvaltninger, siger Helle Murmann, og den kommende leder af Familiesektionen tilføjer:

- Det er helt essentielt for mig - med borgerperspektivet for øje - at understøtte indsatserne og de fagprofessionelle gennem kontinuerlig kvalificering og optimering af familieområdet.

På uddannelsesfronten rummer Helle Murmanns CV blandt andet en professionsbachelor i pædagogik og diplom i ledelse.

Helle Murmann er gift og har tre døtre. Fritiden går med sport, faglig fordybelse samt hus- og haveprojekter.

Helle har også svunget saksen som frisør i næsten ti år, inden hun skiftede til det pædagogiske felt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce