Annonce
Navne

Helle lyste op i hverdagen både blandt kolleger og kursister

Helle Thøgersen. Privatfoto
Helle var en meget afholdt kollega og en altfavnende lærer for sine kursister. Hun vil blive savnet utrolig meget af os alle.
Annonce

Nykøbing/Holstebro: Kollegerne på VUC Holstebro-Lemvig-Struer har skrevet følgende mindeord over deres kollega Helle Thøgersen, Nykøbing Mors:

Det var med stor sorg, at vi modtog beskeden om Helles pludselige død tirsdag d. 19. januar 2020. Tirsdag formiddag havde Helle haft online-undervisning med sine kursister, og derfor er det også så ufatteligt, at hun ikke er iblandt os mere.

Helle var i gang med behandling for en nyresygdom, men behandlingen gik rigtig godt, og derfor så Helle også meget positivt på fremtiden. Helle var i det hele taget et utrolig positivt menneske, hvor stort set alt kunne lade sige gøre. Hun så ikke problemer – der kunne maksimalt være tale om udfordringer, som skulle løses til alles bedste, og det gjorde Helle hurtigt, kompetent og retfærdigt. Hun tog også meget gerne nye arbejdsopgaver ind blandt andet færdiggjorde hun sidste år efteruddannelse i FVU-dansk.

Under behandlingen af sin sygdom passede Helle sit fuldtidsarbejde meget samvittighedsfuldt og dygtigt. Hun var en lærer, der netop gjorde en afgørende forskel for sine kursister, så de både lærte en masse danskfagligt, men de lærte også, hvordan man som menneske i et fremmed land kan komme videre i sit liv, hvis man er flygtet fra krig og forfølgelse. Hun lærte sine kursister at tro på egne evner for at få et bedre liv og ikke mindst at være et forbillede for deres børn.


Altid kunne man regne med Helle, og man kunne regne med, at hun gav sin ærlige holdning og mening tilkende i en meget respektfuld og omsorgsfuld tone – og altid med et konstruktivt sigte.


Selv om Helle var et privat menneske, så delte hun meget gerne ud af sin viden, og hun var en rigtig god sparringspartner at have som kollega, uanset om det gjaldt om at udvikle nye onlineundervisningsmaterialer, eller man som kollega stod i en vanskelig situation, man gerne ville have vendt. Altid kunne man regne med Helle, og man kunne regne med, at hun gav sin ærlige holdning og mening tilkende i en meget respektfuld og omsorgsfuld tone – og altid med et konstruktivt sigte.

Helle var også et kæmpestort familiemenneske, som gik igennem ild og vand for sine fire børn, samt de tre børnebørn. Uanset hvor travlt Helle havde, var der altid tid til familien. Et af årets højdepunkter var julen, hvor Helle gik hele vejen med julepynt, lyskæder, bagning og juletrøjer med rensdyr, snemænd og julemænd. Hendes entusiasme var så smittende, at det lyste op i de mørke måneder for os alle, både kollegaer og kursister.

Helles død er et stort tab for skolen. Hun vil blive savnet af kursister og kolleger, og vi vil gemme hende i vores hjerter.

Æret være Helles minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny audiolog hos Vestjyllands Hørecenter

Lemvig

Storfisker vil frifindes for anklage om kvotefusk - seks vestjyske fiskere er også tiltalt

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce