Annonce
Navne

Henriette Madsen skal bevæge borgerne i Holstebro

Henriette Madsen er ny i stillingen som projektleder for Bevæg dig for livet. PR foto

Holstebro: Holstebro Kommune har ansat 39-årige Henriette Madsen i stillingen som projektleder for Bevæg dig for livet Visionskommune. Det er en stilling, som tidligere var besat af Kit Pilgaard Ekmann. Henriette Madsen blev udvalgt blandt et ansøgerfelt på 115 ansøgere. Hun starter i stillingen 1. december.

"Vi er rigtig glade for, at vi kan ansætte en kapacitet som Henriette, som har den helt rette baggrund og erfaring til at føre arbejdet med Holstebro Kommune som visionskommune videre. Henriette er uddannet ergoterapeut, og har derudover en Master i Sundhedspædagogik og Sundhedsfremme og en Master i Idræt og Velfærd", hedder det i en pressemeddelelse fra Holstebro Kommune.

Henriette Madsen kommer fra en stilling som bevægelseskonsulent på Børn og Unge-området i Holstebro Kommune. Hun er kendt fra samarbejdet om mange projekter omkring bevægelse for børn og unge.

Henriette Madsen bor i Holstebro. Hun er gift med Søren, som er skole- og talenttræner i Holstebro Roklub, og mor til tre drenge i alderen fem til 12 år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

"Drive-in Jesus" på flyvepladsen

Kultur

Sea War Museum er åbent igen

Annonce