Annonce
Struer

Her er manden, der skal lede Humlum Landsbyordning

Den formentlig kommende landsbyordning i Humlum har nu fundet sin leder. Arkivfoto: Morten Stricker
Det er en mand fra Mejrup ved Holstebro, som nu skal til Humlum
Annonce

Humlum: Der er nu fundet en leder til det, der meget gerne skal blive til Humlum Landsbyordning. Det oplyser Struer Kommune i en pressemeddelelse, hvor man kan læse, at det er 43-årige Benny Bjerre.

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt netop ham til at stå i spidsen for den landsbyordning, som - under forudsætning af politisk godkendelse - etableres i Humlum fra 1. august 2020.

Selv siger den nye leder ifølge pressemeddelelsen:

- Jeg tror på, at vi - institutionerne og borgerne i Humlum - sammen kan løfte og skabe de bedste rammer for børnene – og det er netop de muligheder, en landsbyordning kan være med til at sætte skub i. Sammenholdet og engagementet i Humlum er yderst stærkt – og det glæder jeg mig til at blive en del af.

Benny Bjerre, ny leder af Humlum Landsbyordning. Privatfoto
Annonce

Den helt rette

Derudover glæder Benny Bjerre sig til at blive en del af en mindre enhed, hvor der er rig mulighed for at være tæt på hinanden og på praksis.

- Med Benny får vi den helt rette leder til at påbegynde etableringen af en landsbyordning i Humlum. Han er en driftssikker leder, som vil være i stand til at samle alle kræfter fra forældre, bestyrelse og medarbejdere om dette arbejde, hvilket netop er, hvad vi har behov for, siger Jeannette Enevoldsen, der er centerchef for skoler og dagtilbud.

Benny Bjerre kommer fra en stilling som viceskoleleder på Kirkeskolen i Ringkøbing-Skjern Kommune og har syv års erfaring med ledelse bag sig. Privat er han bosat i Mejrup ved Holstebro og tiltræder stillingen i Humlum 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kommunen skærper restriktionerne

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Struer

Festival vil stadig gasse virus væk

Struer

Tomme pladser i kontorlandskabet

Annonce