Annonce
Danmark

Her er redaktørens anbefalinger til dig

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Podcasten Danmark giver dig sine anbefalinger til, hvilke podcasts du skal høre.


Der følger lyd med, når du abonnerer på din lokale avis. Du har mulighed for at lytte til podcasts, som er lydfiler, du kan tage med dig og høre, når du har tid. For eksempel når der skal stryges tøj, eller du er ude og gå en tur. Her får du fire anbefalinger til, hvad du kan høre:

"Ring hjem, Emil"

Journalist Emil Jørgensen er taget til italienske Bergamo, som var hårdt ramt af corona i marts 2020 med 5000 døde. Han fortæller, at der er en lyd af død i podcasten "Ring hjem, Emil".

I podcasten får man et unikt indblik i, hvordan det var, da 5000 mennesker døde på en måned af corona i den italienske by Bergamo. Det var dengang vi så billeder af militærkøretøjer, som kørte lig ud af byen. Emil Jørgensen er journalist på Avisen Danmark, og han rejser derhen, hvor historierne er. Og så ringer han hjem med helt unikke oplevelser fra verdens brændpunkter. Denne uge i Bergamo. Det giver mig en hel anden forstårelse for nyhederne. Derfor anbefaler jeg podcasten.

"Podcasten Danmark"

Børn kan fremover stadig blive behandlet for kræft i Odense, Aarhus og Aalborg. Sundhedsstyrelsen har trukket sine planer om at samle al børnekræftbehandling i København tilbage. Tilbage står et uskønt forløb med hemmelige møder og mærkelige sms´er mellem myndighederne. I Podcasten Danmark bliver du ført igennem det forløb med journalist Allan Spangsberg Hansen, som står bag dækningen af historien hos Avisen Danmark.

Journalistik får ofte konsekvenser, og den her podcast er et godt eksempel på det. Her kan du høre, hvordan blandt andet Avisen Danmarks dækning og forældres kamp førte til, at Sundhedsstyrelsen droppede at nedlægge tre afdelinger i provinsen, hvor man behandler børn for kræft. Podcasten fører dig igennem et mystisk forløb med hemmelige møder og mærkelige sms´er mellem myndighederne. Det er både spændende og foruroligende, derfor anbefaler jeg den.

"Erhvervsklubben"

I "Erhvervsklubben" bliver jeg opdateret på de største historier inden for erhverv.  Vært Anne-Marie Lindholm serverer dem til mig på en både seriøs og underholdende måde. Derfor anbefaler jeg podcasten. Du finder "Erhvervsklubben" i appen Nyhedskiosken og via Apple podcast, Google podcast og Spotify.

Her bliver jeg opdateret på de største historier fra erhvervslivet. Af vært Anne-Marie Lindholm som nøje har udvalgt både historier og eksperter. Jeg bliver rigtig godt klædt på til at tale med både om aktier og regnskaber. Har du lyst til det samme, synes jeg, at du skal høre "Erhvervsklubben".

"Bandeland"

Synes du, at fortællinger fra den kriminelle underverden er spændende? Så vil jeg anbefale dig podcasten "Bandeland" fra Ekstra Bladet.

I podcasten bliver du ført ind i den kriminelle underverden med godt fortalte historier fra rocker- og bandemiljøet. Læn dig tilbage og lad dig fascinere eller forarge, alt afhængig af smag. Fortællingerne er i top. Du finder dem her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce