Annonce
Erhverv

Her er redaktørens podcasts-anbefalinger til dig

Signe Vestergaard Bansø, redaktør på Avisen Danmarks podcasts giver dig her sine bedste tips til, hvad du skal høre på podcast.

Når du abonnerer på et dagblad hos Jysk Fynske Medier, får du også podcasts med i abonnementsprisen. Hør dem, når du har tid. Her er podcastredaktørens anbefalinger til, hvad du skal høre:

1 Podcasten Danmark

Danmarks rigeste fisker, Henning Kjeldsen, er også hovedperson i en verserende sag om svindel med kvoter for en kvart milliard. Og i nye sager om snyd i fiskeriet dukker hans navn igen op. Men hvem er han? Det får du svar på i Podcasten Danmark.

Danmarks rigeste fisker hedder Henning Kjeldsen. Han er hovedperson i danmarkshistoriens største sag om kriminalitet inden for fiskeriet. Her i podcasten kan du høre, hvem han er. Og hvorfor han er blevet så kendt. I Podcasten Danmark får du de største historier serveret. Lyt med og kom bag om de hurtige nyheder.

2 Mortens Madklub

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

Her kan du få tips og tricks til næste gang, der skal laves ekstra god mad derhjemme. Uden at det behøver være hverken dyrt eller besværligt. I podcasten Mortens Madklub deler landets sejeste kokke ud af masser af gode råd, så du kan brillere bag gryderne.

3 Erhvervsklubben

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify

Du bliver opdateret på de største erhvervshistorier med Erhvervsklubben. Hver uge udvælger vært Anne-Marie Lindholm de vigtigste historier - og de helt rigtige gæster til at give en helt særlig forklaring eller analyse. Derfor hører jeg Erhvervsklubben, og derfor anbefaler jeg den til dig.

4 Bakspejl

Bakspejl er DRs historiepodcast. Hver uge undersøger redaktionen en begivenhed fra nyere historie. For eksempel Tamilsagen eller mordet på rockerpræsidenten Makrellen. Og giver lytterne et bud på, hvorfor historien gik som den gik. Det er altid nemmere at være bagklog, og det udnytter podcasten Bakspejl ret flot. Derfor anbefaler jeg Bakspejl til dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Stak af med båd og trailer

Annonce