Navne For abonnenter

Her skal der laves EKTE brasserie-mad

Dette vinskab er en nyhed - i hvert fald her i området. Gæsterne (enten i restauranten eller på hotellet) kan købe et kort, som de kan bruge til vinskabet. Her kan de så med kortet købe 3, 6 eller 12 cl af en eller flere af vinene. Man kan altså lave sin egen lille vinsmagning for at finde ud af, hvilken man foretrækker. Foto: Johan Gadegaard

Køkkenchef på den nye restaurant EKTE, Réne Andersen, ved godt, hvordan man laver velsmagende brasserie-retter. Senest har han været køkkenchef på skihoteller i Val d'Isere og Alpe d'Huez i Frankrig.

0/0

Tophistorier

Annonce
Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Tophistorier

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce