Annonce
Navne

Herning Vand er Årets Læreplads på Uddannelses Center Holstebro.

Ffa venstre er det Ann Østergaard, direktør UCH, Per Odefey, uddannelsesleder UCH, Niels Møller Jensen, direktør Herning Vand A/S, Mette Wulff, teknisk designelev, Herning Vand A/S, Ditte, ud-dannelsesansvarlig Herning Vand A/S og Jan Lillelund, uddannelseschef UCH. Pressebillede

Holstebro: Teknisk designeruddannelsen på UCH er i en rigtig god udvikling, og der er god søgning til uddannelsen, så det var en glad direktør for UCH, Ann Østergaard, der kunne overraske Herning Vand A/S sammen med uddannelseschef Jan Lillelund, uddannelsesleder Per Odefey og teknisk designelev Mette Wulff.

Det var nemlig et enigt dommerpanel der kårede Herning Vand A/S til at være Årets Læreplads 2019 på UCH. Teknisk designerelev Mette Wulff havde lavet en indstilling af sin læreplads, som ikke efterlod tvivl om, at Herning Vand A/S skulle nomineres til Årets Læreplads 2019 og dermed gå videre til den landsdækkende finale til januar.

Det var en stolt direktør for Herning Vand A/S, Niels Møller Jensen, der takkede for kåringen.

- Vi sætter pris på, at eleverne bliver udfordret og at de dannes på skolen til at indgå i arbejdsteams i virksomheden. Vi forsøger på Herning Vand A/S at skabe en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og derfor er vi taknemmelige for, at Mette Wulff indstiller os til prisen, sagde Niels Møller Jensen, da han modtog hæderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce