Annonce
Lemvig

HF vil bruge festsal til undervisning

Den pædagogisk administrative leder af HF-uddannelsen i Nørre Nissum,, Tina Kandborg Gade, bruger flere af seminariebyens større lokaler for at få plads til alle HF-elever. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Nørre Nissum: Det bliver ikke en tilbagevenden til normale tilstande, men fra på torsdag er der igen tæt på fuldt hus på HF-uddannelsen i Nørre Nissum.

Her kan eleverne i 1. HF nemlig vende tilbage til skolen igen efter at have være sendt hjem i to en halv måned på grund af coronakrisen.

- Vi kommer til at køre en blanding af undervisning i klasserne og fortsætte med den virtuelle undervisning, siger Tina Kandborg Gade, der er pædagogisk administrative leder af HF-uddannelsen.

Allerede efter påske bød hun velkommen til afgangsklasserne, der måtte vende tilbage til skolen under forudsætning af, at restriktionerne med blandt andet afstandskrav blev overholdt.

Der bliver dog ikke tale om fuldt skema for alle elever, når de vender tilbage. Undervisningen i fag, der går på tværs af stamklasserne, er der stadig ikke åbnet for, så disse fag bliver der ikke undervist i.

Til gengæld gør HF-uddannelsen alt for at kunne leve op til afstandskravene.

- Vi har blandt andet inddraget både festsalen, Flexika og vores gymnastiksal, så der er god plads til eleverne. Eleverne er placeret i lokalerne, som skulle de til en terminsprøve, og ved at placere dem i de store rum kan vi også undgå, at læreren skal være i flere lokaler for at undervise. Det er også med til at give eleverne en fornemmelse af klasseundervisning. Som det er nu er det ikke muligt at afvikle alle timer i vores normale klasselokaler, siger Tina Kandborg Gade.

Selv om der har været lukket for undervisning har HF-uddannelsen stadig haft elever. Det er eleverne, der har været tilknyttet den kommende kostskoleafdeling. Omkring 25 elever valgte at blive på kostskolen og modtage undervisningen herfra.

HF-uddannelsen har også tænkt kreativt, når det kommer til frokosten. Kantinen er lukket, men i stedet er der lavet en sms-ordning, så eleverne kan bestille mad i kantinen, der så bliver leveret til klasseværelserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Holstebro

Med benzin i blodet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce