Annonce
TTH Damer

Hjem fra Sverige med gode minutter i benene og en ny forsvarsgeneral

Ilda Kepic var en af succeshistorierne fra en god TTH-weekend i Sverige. Foto: Morten Dueholm
TTH Holstebros ligadamer havde et fint udbytte af weekendens træningsturnering i Sverige, hvor holdet blev spillet bedre sammen og tog den samlede sejr.

Skövde: Annliz Cup i svenske Skövde bød fra fredag til søndag på fire kampe og en titel til TTH Holstebro, der søndag kronede en fin weekend med en finalesejr over rumænske CSM Bukarest.

- Vi spillede to rigtigt gode kampe, den første mod Kungälv og finalen mod Bukarest. Lørdag sparede vi lidt spillere, og det kunne ses mod DHC Slavia Praha, mens lørdagens anden kamp, gruppefinalen mod Skuru IK blev præget af en tidlig skade til Maria Mose Vestergaard, der betød at vi måtte spille næsten hele kampen uden venstrefløj, fordi Emilie Bertelsen sad over i den kamp, forklarer cheftræner Pether Krautmeyer.

Et mål af Line Frandsen i sidste sekund sikrede dog TTH en plads i søndagens finale mod Bukarest. Her blev det igen Line Frandsen, der kunne kalde sig matchvinder i en kamp, hvor der var flere gode præstationer.

- Vi spiller en super kamp og vinder på tempo, fight og indstilling. Sara Kececi står en kongekamp, ligesom Ilda Kepic gennem hele turneringen har været en feltherrer i forsvaret, fortæller Pether Krautmeyer.

Annonce

To skader og en ny general

Desværre måtte TTH Holstebro dog også tage hjem med to skader, man endnu ikke kender alvoren af.

- Maria Mose fik en let hjernerystelse, mens Lærke Christensen måtte udgå med en knæskade. Dem må vi se med, hvor slemt det er, når vi er tilbage i Holstebro, fortæller Pether Krautmeyer.

Han er dog overordnet set rigtigt tilfreds med udbyttet af turneringen.

- Vi har fået meget ud af det. Vi har fået spillet en masse kampminutter og har flyttet os meget som hold og i forhold til vores spil, forklarer cheftræneren.

En af de positive oplevelser er bagspilleren Ilda Kepic, der er godt i gang med at etablere sig som holdets nye forsvarsstyrmand. Ilda Kepic er født på Mors af forældre, der kommer fra Montenegro, og derfor skadede det heller ikke hendes præstation, at den montenegrinske landstræner var blandt tilskuerne.

- Jeg vil ikke være overrasket, hvis hun bliver udtaget til landsholdet næste gang, siger Pether Krautmeyer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce