Annonce
Lemvig

Hjemme hos en samler

Annonce

Huset i denne uges boligreportage er et gammelt baghus fra 1777, og det ligger midt i Middelfarts historiske bydel.

Husets forreste del, der i dag er køkken-alrum, var oprindeligt et vognmandsfirmas garager. Nu danner det rammen om en familie, hvor i hvert fald mindst ét medlem må betegnes som samler.

Jeg har stor sympati for samlere, for jeg er selv en af slagsen. Men jeg betegner mig selv som kræsen. Det er ikke hvad som helst, som kommer inden for døren. Jeg vil allerhelst omgive mig med møbler og navnlig ting, som betyder noget for mig. Enten i form af noget, som jeg har arvet eller har hjembragt på en rejse.


Jeg har stor sympati for samlere, for jeg er selv en af slagsen. Men jeg betegner mig selv som kræsen. Det er ikke hvad som helst, som kommer inden for døren.


Derfor synes jeg, at Charlotte Melin, som bor i byhuset, har den fedeste indretningsstil. Hun har blandt andet indrettet sig med ”supermarkedsvarer” fra en udstilling, som hun var med til at lave i Milano.

Projektet gik ud på, at Designskolen Kolding, hvor hun er kommunikationschef, fik en masse restprodukter fra virksomheder, blandt andet ”pastaen”, der er bånd fra den landskendte konditor La Glace i København. Skolen lavede et helt supermarked fyldt med varer og blev indstillet til Milan Design Award, der er en af de fornemmeste priser.

Og hos Charlotte Melin ser der ud til at være mere plads til kommende rariteter end hos mig, som er kommet i den situation, at for at jeg kan få plads til nyerhvervelser, skal noget andet ud eller i hvert fald gemmes væk.

Heldigvis blev jeg i efterårsferien reddet af, at teenagedatteren sammen med sin kusine Liv genindrettede sit værelse på ny og fik lov til at tage lidt hos mig op på sit værelse, så nu er der lidt plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce