Annonce
Ulfborg/Vemb

Hjemmeplejen får nyt kontor på den anden side af gaden

Håndværkerne er i fuldt sving her i den gamle posthus-bygning i Ulfborg, hvor hjemmeplejen til sommer får kontorer. Privatfoto: Kirsten Svendsen

Ulfborg: Pladsen er blevet for trang for hjemmeplejen i Ulfborg, der har base i stationsbygningen.

For nogle år siden købte man i kommunen den gamle posthus-bygning. Her er håndværkerne lige nu i gang med at indrette nye faciliteter. Det betyder, at hjemmeplejen i Ulfborg, når arbejdet står færdigt til sommer, kan brede sig udover to bygninger. Og det har været tiltrængt, erkender teamleder Kirsten Svendsen.

- Mødelokale og kantine har længe været ét rum, og det gør jo at man har skullet planlægge sin frokost op til møderne. Samtidig har mødelokalet jo så også været gennemgangsrum for de sygeplejersker, der skal ind på deres kontor, så det bliver godt at få noget mere plads nu, siger teamlederen.

Omkring 60-65 ansatte har lige nu deres daglige gang i stationsbygningen - et tal, der har ligget nogenlunde stabilt op gennem årene.

Men den altoverskyggende grund til udvidelsen er de krav, der er kommet til omklædningsfaciliteter på arbejdspladsen:

- Nu er der jo kommet regler om , at man skal kunne klæde om på arbejdspladsen, og det er der simpelthen ikke plads til herovre, som der er nu, forklarer Kirsten Svendsen.

Det bliver derfor i de kommende nyrenoverede lokaler i den gamle posthus-bygning, at fremtidens kontorer kommer til at være. Og så bliver stationsbygningen indrettet med omklædning, depot og mødelokale.

- Håndværkerne forventer at være færdige til sommerferien. Det er ikke sådan, at det har været kritisk herovre indtil nu, men jo, vi glæder os til at få lidt mere plads at være på, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce