Annonce
Struer

Hjerm Skole er nu ikke længere under tilsyn

Tilsynet har nu fjernet sit spot fra Hjerm Skole. Arkivfoto: Morten Stricker

Hjerm: Onsdag i denne uge fik politikerne i børne- og uddannelsesudvalget at vide, at en tilsynssag på Hjerm Skole nu er slut.

Skolen blev af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet under Undervisningsministeriet udtaget i kvalitetstilsynet i 2017 med baggrund i skolens resultater i de nationale trivselsmålinger i årene 2014/15 og 2015/16.

Hjerm Skole har derfor i skoleåret 2017/2018 indgået i et samarbejde med ministeriets læringskonsulenter.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har nu gennemgået skolens data for de seneste skoleår samt Struer Kommunes redegørelse for, hvordan skolen og kommunen fremadrettet vil arbejde med udvikling af skolens resultater, står der i orienteringen til politikerne.- Det her er blevet taget rigtigt alvorligt, og de har gjort et brandgodt stykke arbejde i Hjerm. Der er blevet lagt en plan, og den er blevet gennemført, så det er vi rigtigt godt tilfredse med, siger Peter Vestergaard (R), der er formand for børne- og uddannelsesudvalget.

- Trivselsmålingerne var ikke så gode, men det er der blevet taget fat om og arbejdet med, så vi er helt trygge. Vi har en god skole i Hjerm, tilføjer udvalgsformanden.

Disse trivselsmålinger måler elevernes trivsel på fire indikatorer: social trivsel, ro og orden, faglig trivsel samt støtte og inspiration.

Hjerm Skole har nu ifølge Struer Kommune forbedret sine resultater i trivselsmålingerne, og administrationen forventer, at resultaterne for skoleåret 2018/2019 vil vise yderligere fremgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandvæsen vendte tilbage til brandsted

Holstebro For abonnenter

73-årige Svend er kommet fra Herning for at se vandmasserne: - Det er fascinerende

Annonce