Annonce
Sport

Hjerm-tumbler udtaget til landsholdet: Jeg havde slet ikke regnet med det

Simon Boesdal (i midten) kunne tilbage i maj stille sig øverst på skamlen til DM, og nu er han også udtaget til landsholdet. Privatfoto

Hjerm: Den talentfulde power-tumbler Simon Boesdal fra Hjerm er blevet udtaget til juniorlandsholdet.

Det skete efter udtagelsesweekenden, hvor nogle af landets bedste power-tumblere skal vise, at de har niveauet til at repræsentere landsholdet.

- Landsholdet har aldrig været et mål i sig selv for mig. Det har ikke været derfor, at jeg har gået til tumbling, men det er ved at gå op for mig, at det egentligt er ret stort at være med, siger Simon Boesdal.

Simon Boesdal repræsenterer VGF89, som også er kendt som Vestjysk Gymnastik Forening. Foreningen på Døesvej har udklækket flere gymnastik-talenter gennem årene, og her er Simon Boesdal det nyeste skud på stammen.

- Jeg havde slet ikke regnet med at blive udtaget, for der var rigtig mange dygtige med. Jeg er virkelig glad for at være med, og jeg tror, det kan udvikle mig meget, siger Simon Boesdal.

I midten af maj vandt han DM-guld i kategorien for de 14-18 årige, og nu venter der landsholdssamlinger i august, september og oktober for Boesdal. Han er en af de få vestjyder på juniorlandsholdet, som er domineret af tumblere fra Silkeborg og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce