Annonce
Holstebro

Holstebro Events får ny hovedsponsor

Ildsjælene fra Holstebro Events fortjener alt den støtte de kan få, mener Per Tornvig (tv) fra Proplez Reklame- og webbureau. Formand for Holstebro Events, Kristian Andersen (th) glæder sig over den anerkendelse, der ligger i de lokale sponsorater. Foto: Kasper Leth Hounisen.
Unge ildsjæle fortjener økonomisk støtte, siger direktør for reklame- og webbureau.
Annonce

Holstebro: - De unge ildsjæle bag Holstebro Events fortjener alt den støtte, de kan få. De er både energiske, fantasifulde og dygtige, og Holstebro har i den grad brug for kulturiværksættere, som også formår at gøre en sympatisk forretning ud af kulturen.

Det siger Per Tornvig, administrerende direktør for Peoplez Reklame- og webbureau, der er blevet ny hovedsponsor for Holstebro Events.

Holstebro Events står blandt andet bag en årlig vinfestival, en ølfestival, en festival for Street Food og den årlige Summer Comedy i Lystanlægget plus det flotte luciaoptog på og ved Storåen op mod jul.

Samlet set tiltrækker arrangementerne arrangeret af Holstebro Events årligt mere end 20.000 gæster.

Formand Kristian Andersen glæder sig over hovedsponsoratet fra Peoplez.

- Det er dejligt, når nogen anerkender vores arbejde og kan se værdien for hele byen i det, vi laver. Det giver utrolig meget energi og drivkraft, siger han i en pressemeddelelse.

For Per Tornvig er det vigtigt, at det ikke kun er topidrætten og topkulturen i byen, der løber med alle sponsorkronerne.

- Vi støtter blandt andet også TTH, Musikteatret og Golfklubben. Men det er vigtigt, at de andre kulturaktører ikke bliver overset, når virksomheder skal vælge at støtte gode lokale formål, siger Per Tornvig.

Udover Peoplez er også Vem Byg og Bjarne Nielsen - Ford hovedsponsorer for Holstebro Events, mens yderligere 21 virksomheder støtter med andre sponsorater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce