Annonce
Holstebro

Holstebro Håndbold fik sunget sejrssang for første gang

Pether Krautmeyer har prøvet at vinde både som træner for Team Tvis Holstebro og TTH Holstebro - og nu også som træner for Holstebro Håndbold. Foto: Morten Stricker
Annonce

Randers: Fredag eftermiddag fik spillere og ledere i Holstebro Håndbold for første gang i den nye klubs historie lov til at synge sejrssang efter en håndboldkamp.

Efter et nederlag til Silkeborg-Voel i tirsdags i holdets første træningskamp, var det nemlig Holstebro Håndbold der trak det længste strå i Ulvehøjhallen i Randers, hvor Krautmeyers tropper mødte Niels Agesens Randers HK. I en kamp, der blev spillet over tre halvlege af 20 minutter hver, var det i sidste ende de vestjyske gæster, der tippede et lige opgør over på Holstebro Håndbolds side.

- Det betyder alt for en ny klub som os, at vi lykkedes og fik en sejr. Vi var sindssygt gode i forsvaret, og så spillede vi en kamp, hvor alle bød ind. Det var ikke bare en spiller, der lavede ti mål og trak læsset, det var virkeligt alle, der var en del af sejren, fortæller Pether Krautmeyer.

Holstebro Håndbold holder nu en uges kamppause, inden næste weekend byder på to træningskampe mod Vendsyssel og Horsens.

Kampen i tal

Randers HK - Holstebro Håndbold 24-27 (7-6, 15-16)

Træningskamp, 3 x 20 minutter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce