Annonce
Sport

Holstebro Håndbold henter endnu en Holstebro-pige hjem

Mathilde Høy Troelsen har skrevet en to-årig kontrakt med Holstebro Håndbold. Pressefoto

Holstebro: Den 17-årige playmaker Mathilde Høy Troelsen er den næste i rækken af unge håndboldtalenter, Holstebro Håndbold har tilknyttet som en del af klubbens 'Liga 24'-projekt.

Klubben har skrevet en to-årig ungdomskontrakt med Mejrup-pigen, der i begyndelsen af 2021 fik sin ligadebut for Herning-Ikast Håndbold. Den unge bagspiller var for år tilbage en del af det meget talentfulde kuld i Mejdal-Halgaard Håndbold, der på et tidspunkt rådede over hele fire spillere i årgang 2003, der var udtaget til træningssamlinger med landsholdet.

Her var de tre andre Tea Tomassen Hein, Julie Bjerregaard og Nanna Løvig Rasmussen, som alle tre også er på kontrakt i Holstebro Håndbold.

- Efter flere sæsoner i det midtjyske i et godt træningsmiljø og med nogle store håndboldoplevelser, først i Bording og siden i Herning-Ikast, har jeg valgt at vende tilbage til Holstebro for at blive en del af et rigtigt spændende projekt i et træningsmiljø, som ser meget lovende ud, fortæller Mathilde Høy Troelsen.

Den unge håndboldspiller ser frem til at blive en del af træningsmiljøet i hjembyen.

- Jeg trives godt med at sætte mig mål og være en del af et miljø med god intensitet, krav og konkurrence, og så tror jeg på, at det kan blive en god overgang fra ungdoms- til seniorhåndbold. Samtidigt er træningen tilrettelagt, så det er muligt at få en hverdag, hvor håndbold og skole hænger godt sammen, siger Mathilde Høy Troelsen.

Bagspilleren kommer i øvrigt ud af en velkendt håndbold-familie. Mosteren Trine Troelsen var i mange år en profil i dameligaen og på landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce