Annonce
Navne

Holstebro har den bedste DSB 7-Eleven butik i Danmark

Til klapsalver fra de godt 300 fremmødte kolleger var det en stolt og noget berørt Birthe Thorsteinsson, der fik overrakt prisen. Pressebillede

Danmarks bedste DSB 7-Eleven butik ligger i Holstebro. Den garvede købmand, Birthe Thorsteinsson har 26 års ledererfaring fra det jyske handelsliv. Sidste år måtte hun nøjes med en nominering, men i år gik Birthe hele vejen, og kan nu kalde sig årets købmand i DSB 7-Eleven.

Holstebro: Danmarks bedste købmand i DSB 7-Eleven hedder Birthe Thorsteinsson. Det står klart, efter at 7-Elevens købmænd og medarbejdere fra servicekontoret for nylig var samlet til det på Centralværkstedet i Aarhus.

Til klapsalver fra de godt 300 fremmødte kolleger var det en stolt og noget berørt Birthe Thorsteinsson, der fik overrakt prisen, som alle købmænd i convenience-kæden hele året arbejder frem mod.

- Det er det største, man kan blive, og derfor er det også en stor ære. Det er en speciel oplevelse at stå deroppe og lade sig fejre af så mange af ens dygtige kolleger, fortæller købmand Birthe Thorsteinsson.

I begrundelsen for kåringen hedder det blandt andet, at Birthe Thorsteinssons vindermentalitet er med til at sætte barren for kundeservice i verdensklasse uden at gå på kompromis med butiksstandarder.

Hun mener selv, at årsagen til butikkens succes skal findes i det stærke sammenhold, der i butikken er mellem hende selv og hendes team, hvor alle arbejder som en sammentømret enhed, for som hun siger:

- Man vinder kun, hvis man kæmper sammen og arbejder som én slagkraftig maskine.

- Min opgave som chef er at skabe sammenhold blandt personalet, gå forrest og være det gode eksempel. Det er min opgave at tænke forud og lave en god plan, så der ikke kommer uforudsete overraskelser for mine medarbejdere. Vi skal være klar, når kunderne er købsklar, og her har mit team hele året været fantastiske til at hjælpe både mig, hinanden og kunderne med at skabe de bedste rammer, siger Birthe Thorsteinsson.

Annonce
Birthe Thorsteinsson i DSB 7-Eleven. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Brandfolk arbejder fortsat med voldsom brand i halmlade: Beskytter staldbygning mod strålevarme

Lemvig

Stormturister i vinterferien

Annonce