Navne

Holstebro-kvinde bliver ny forskningschef

Lene Mosegaard Søbjerg er ny forskningschef. Pressebillede

Haderslev/Aarhus/Holstebro: Lene Mosegaard Søbjerg, Aarhus, er ansat som ny forskningschef ved professionshøjskolen UC SYD. Hun afløser Keld Thorgaard, der har fået job som institutleder ved Aalborg Universitet.

Lene Mosegaard Søbjerg stammer fra Holstebro, hvor hun gik på Birkelundskolen og tog studentereksamen på Holstebro Gymnasium. Hendes forældre Egon Mosegaard Madsen og Jytte Bukbjerg Madsen bor i Holstebro.

Lene Mosegaard Søbjerg kommer fra en stilling som forsknings- og udviklingsleder ved VIA University College i Aarhus, hvor hun blandt andet har arbejdet tæt sammen med socialrådgiveruddannelserne i Holstebro og Aarhus

Hun har en ph.d. fra Statskundskab ved Aarhus Universitet, hvor hun også er uddannet cand. scient.pol. og har tidligere arbejdet som forsker inden for folkesundhed og kvalitetsudvikling i Region Midtjylland, og som ekstern lektor ved Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Forsvarsakademiet.

- Vi er midt i en god udvikling. hvor vi har sat professionerne og uddannelserne i fokus i forskningsstrategien. Det arbejde er Lene Mosegaard Søbjerg den rette til at videreføre og videreudvikle. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger prorektor Alexander von Oettingen, UC SYD.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Lemvig

Viser det nye havnekontor frem

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

Lemvig

Opdateret: Bilist på sygehuset efter færdselsulykke på Ringkøbingvej

Kultur

Europæiske anmeldere: Dette kan Holstebro forvente af Sting-koncert

Annonce