Annonce
Navne

Holstebro-kvinde bliver ny forskningschef

Lene Mosegaard Søbjerg er ny forskningschef. Pressebillede

Haderslev/Aarhus/Holstebro: Lene Mosegaard Søbjerg, Aarhus, er ansat som ny forskningschef ved professionshøjskolen UC SYD. Hun afløser Keld Thorgaard, der har fået job som institutleder ved Aalborg Universitet.

Lene Mosegaard Søbjerg stammer fra Holstebro, hvor hun gik på Birkelundskolen og tog studentereksamen på Holstebro Gymnasium. Hendes forældre Egon Mosegaard Madsen og Jytte Bukbjerg Madsen bor i Holstebro.

Lene Mosegaard Søbjerg kommer fra en stilling som forsknings- og udviklingsleder ved VIA University College i Aarhus, hvor hun blandt andet har arbejdet tæt sammen med socialrådgiveruddannelserne i Holstebro og Aarhus

Hun har en ph.d. fra Statskundskab ved Aarhus Universitet, hvor hun også er uddannet cand. scient.pol. og har tidligere arbejdet som forsker inden for folkesundhed og kvalitetsudvikling i Region Midtjylland, og som ekstern lektor ved Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Forsvarsakademiet.

- Vi er midt i en god udvikling. hvor vi har sat professionerne og uddannelserne i fokus i forskningsstrategien. Det arbejde er Lene Mosegaard Søbjerg den rette til at videreføre og videreudvikle. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger prorektor Alexander von Oettingen, UC SYD.

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

De første nordvestjyske reaktioner på V-formandsskifte: Inger er det rette valg

Lemvig

Klagenævn gav kommunen medhold

Mest læste

Annonce