Annonce
Sport

Holstebro lukkede liga-sæsonen med tredje nederlag i træk

Lærke Christensen var en af dem, der slet ikke ramte dagen i nederlaget til Ajax København. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Holstebro Håndbold havde fint styr på Ajax København, men gik i stå efter pausen og tabte for tredje kamp i træk.

Holstebro: Efter en kaotiske skilsmisse fra TTH Holstebro har Holstebro Håndbold sådan set leveret en rigtig fin første sæson som selvstændig ligaklub.

Men afslutningen på sæsonen vil ikke blive husket for meget godt. Først spillede man en sløv kamp og tabte til Randers, så gik man i stå mod Skanderborg og tabte for anden gang i træk og minsandten om det ikke blev præcis den samme historie lørdag eftermiddag, hvor Ajax København var på besøg i Gråkjær Arena til sæsonens sidste ligakamp.

- Kampen blev en gentagelse af kampene mod Randers og Skanderborg. Vi startede godt, men kommer ikke ordentligt ud fra anden halvleg og så bum, bum, bum, så er de tilbage i kampen, mens vi smider bolden væk på dumme fejl, siger cheftræner Pether Krautmeyer.

Annonce

- Vi spillede kun på 90 procent, men når vi mangler de sidste 10 procent, så er Ajax et for dygtigt hold.

Tre i træk

Den svenske cheftræner var rasende over præstationen og mener ikke man kan undskylde sig med, at kvalifikationsspillets sidste kamp reelt set var uden sportslig betydning.

- Det var ikke en ligegyldig kamp for os, det var en kamp vi ville vinde. Hverken de spillere der stopper i klubben eller dem, der fortsætter efter sommerferien kan bruge det til noget, at vi taber de tre sidste kampe i sæsonen, siger Pether Krautmeyer.

Kampen i tal

Holstebro Håndbold - Ajax København 22-24 (11-7)

Bambusa Kvindeligaens kvalifikationsspil, 4. runde

Stillinger undervejs: 2-3, 5-5, 7-7, 8-7, 10-8, 11-8, 12-10, 14-13, 17-16, 19-18, 20-21, 22-24.

Mål, HOH: Mie Isaksen 6, Andrea West Bendtsen 4, Julie Holm 3, Tea Hein Thomassen 2, Caroline Svarre 2, Sofie Brems Østergaard 2, Josefine Dragenberg 2, Emilie Bastrup Bertelsen 1.

Topscorere, Ajax: Louise Mittet 5, Siw Aabech 5, Sofie Bardum 5.

Udvisninger: HOH 3, Ajax 1.

Han mener, at kampen ligesom de to foregående blev tabt oppe i spillernes hoveder.

- Håndbold er en mental sport. Hvis du ikke er klar i hovedet og træffer dårlige beslutninger, så taber du, siger Pether Krautmeyer.

Holstebro Håndbold mangler en enkelt kamp, inden holdet kan gå på sommerferie. Det er i pokalturneringen, hvor man på en endnu ikke fastsat dato senere på måneden skal møde Sønderjyske fra 1. division på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce