Erhverv

Holstebro-tilhængere foretrækker Salah og Klopp

Mohamed Salah fejrer sin scoring til 2-0 mod Chelsea. Liverpools hjemmebane, Anfield, er den foretrukne for Holstebro-fans, når de skal ud i Europa og se fodbold. Foto: REUTERS/Phil Noble/Ritzau Scanpix.
Den engelske traditionsklub Liverpool FC er det mest populære rejsemål for lokale fodboldentusiaster.

Holstebro. Til maj skal mestrene findes i de største europæiske ligaer.

Set med lokale fodboldbriller er der ikke mindst interesse for den engelske Premier League, hvor mesterskabet afgøres efter en hæsblæsende duel mellem Manchester City og Liverpool FC.

Interessen for at komme til engelsk fodbold er stor. Også i Holstebro. Det viser en ny analyse fra VisitFootball.dk, der for fjerde år i træk har analyseret fodboldtilskuernes vaner.

I Holstebro er Liverpool FC klar topscorer, når det gælder fodbold i udlandet. - Vi har analyseret data fra mere end 145.000 besøgende over de seneste 12 måneder, og i år var der ingen tvivl om vinderen i Holstebro; Liverpool FC vandt suverænt. Vi har gennem hele sæsonen oplevet en stadig stigende interesse for Liverpool, i takt med at mesterskabet er kommet nærmere og nærmere, siger indehaveren af VisitFootball.dk, Claus Berman, i en pressemeddelelse.

Efter Liverpool FC følger Manchester United og FC Barcelona på de nærmeste pladser. På landsplan indtager Liverpool FC også førstepladsen. LA Travel er en af de store arrangører af fodboldrejser. County manager Thomas Bjerregaard har mærket en meget stigende interesse.

- Efterspørgslen har været mere end fordoblet i denne sæson. Vi har solgt mere end 200 procent flere rejser til Liverpool FC i denne sæson, i forhold til sidste sæson, siger han i en pressemeddelelse.

Liverpool FC's danske fanklub har også mærket en stor fremgang i denne sæson.

De mest populære fodboldrejser

Listen over det mest populære fodboldrejser i Holstebro ifølge visitFootball.dk

1. Liverpool FC

2. Manchester United

3. FC Barcelona

4. Tottenham

5. Borussia Dortmund

6. Chelsea

7. Juventus

8. Real Madrid

9. Bayern München

10. Hamburg SV

0/0
Annonce
Erhverv

Unge virksomheder støtter hinanden i nyt netværk

Erhverv For abonnenter

Analyse: Den smarte vej til elbiler - uden strømafbrydelser

En ny regering er ved tage form, og det er det helt rigtige tidspunkt, hvis man skal påvirke indholdet af et nyt regeringsgrundlag. Men elselskaberne er på en hård opgave, for milliardinvesteringer i kabler nede i jorden lyder ikke ret spændende. Alle vil gerne høre om havvindmøller og lækre elbiler, der kan indfri vores grønne ambitioner, men forbindelsen midt imellem - elnettet - hører man sjældent om. De kedelige kabler er bare svære at komme uden om, og straffen for at gøre det falder som en hammer. I Tyskland er der bred politisk opbakning til den grønne omstilling, ”Energiewende”, der skal udfase atomkraft og kulkraftværker. Men landet har forsømt at opgradere sit elsystem, og derfor er det svært at få grøn energi fra vindmøllerne i nord sendt ned til den tunge bayerske industri i syd. Problemet er, at når man har erkendt efterslæbet, er det for sent. Det tager hurtigt 10 år at planlægge og grave sig igennem tusindvis af kilometer jord for at fremtidssikre kablerne. Dansk Energi foreslår det, man kalder ”den smarte vej”. Det er ikke den dyreste løsning, men koster dog 32 milliarder kroner frem mod 2030. Det smarte består i, at man ikke behøver at levere elkapacitet efter, at vi alle sammen skal oplade elbiler og samtidig stege frikadeller på komfuret, tørre tøj i tumbleren og have fuldt blus på varmepumpen. Hvis vi forbrugere kan leve med, at elbilen først bliver ladet op om natten, når der er ledig kapacitet, bliver det langt nemmere og billigere at indfri klimadrømmene. Det kræver noget intelligens i systemerne, som ikke helt er opfundet nu. Men det kræver først og fremmest, at forbrugerne accepterer nogle begrænsninger, som vi ikke er vant til. Vi kan godt insistere på, at bilen skal lades maksimalt op her og nu, når vi parkerer den i carporten. Men så risikerer vi, at strømmen ryger på hele villavejen, når vi sætter stikket i.

Erhverv

Handelslivet mangler p-skilte - og kødben

I Sydkorea

Ingen siger nej til en fest med de kongelige

Pension

Sparekassens bedste pensionsråd: Hellere lidt end ingenting

Annonce