Annonce
Holstebro

Holstebro udvikling: Direktør stopper uventet

Jesper Larsen fratræder ved årsskiftet som direktør for Holstebro Udvikling, som er ejet af Færch Fonden og Holstebro Kommune. Det sker med henvisning til, at udviklingen af sygehusgrunden ikke skal foregå i Holstebro Udvikling. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Direktør Jesper Larsen har opsagt sin stilling fra årsskiftet med henvisning til, at udviklingen af sygehusgrunden ikke skal ligge i Holstebro Udvikling.
Annonce

HOLSTEBRO: Der skal findes en ny direktør til at stå i spidsen for Holstebro Udvikling, som er sat i verden for at udvikle fremtidens Holstebro by - og herunder slagteriet og det område, hvor sygehuset snart lukker.

Jesper Larsen, som er direktør for Holstebro Udvikling, har nemlig opsagt sin stilling og fratræder ved årsskiftet.

- Mine kompetencer og store interesse retter sig mod udvikling af større ejendomsprojekter, og da det er besluttet, at den videre udvikling af sygehusgrunden ligger uden for Holstebro Udviklings regi, så er tidspunktet rigtigt for, at jeg vender tilbage til mine tidligere arbejdsopgaver med projektudvikling, siger Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Den afgående direktør er dog tilfreds med forløbet indtil nu:

- Jeg har stået i spidsen for nok Danmarks mest interessante byudviklingsprojekt og med masterplanen i hus, så er processen i rigtig god gænge, tilføjer Jesper Larsen.

Holstebro Udvikling er ejet af Færch Fonden og Holstebro Kommune, og bestyrelsesformand Annemette Færch takker Jesper Larsen for de milepæle, som Holstebro Udvikling har nået med ham i spidsen.

- Nu går processen i gang med at finde den nye direktør for Holstebro Udvikling. Direktøren skal fortsat have fokus på den strategiske udvikling af Holstebro by, men nu med øget fokus på at styrke samarbejdet på tværs i byen og booste innovation, handelsliv og udvikling af fællesskaber og byrum i midtbyen, siger Annemette Færch.

- Vi står nu med det stærkest mulige grundlag for at lave spændende byudvikling, som også vil kunne ses om 50 og 100 år, tilføjer hun i pressemeddelelsen.


Vi står nu med det stærkest mulige grundlag for at lave spændende byudvikling, som også vil kunne ses om 50 og 100 år

Annemette Færch, formand for Holstebro Udvikling


Annonce

Flytter til midtbyen

Der kom 1000 borgerforslag i forbindelse med "Byens Plan", hvor flere arkitektfirmaer var med.

Fremover skal Holstebro Udvikling have til huse midt i byen – måske i en tidligere butik, hvor det er let for borgere og andre at kigge forbi, og borgmester H.C. Østerby har store forventninger til næste fase:

- Det ligger dybt i byens og borgernes dna, at vi ikke venter på, at der kommer nogen og løser problemerne for os. Vi trækker derimod selv i arbejdstøjet. Det kræver, at vi alle fortsat har lyst og engagement til at arbejde på kryds og tværs af traditionelle skel, siger Østerby som er næstformand i Holstebro Udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce