Annonce
Erhverv 112

Hotel Koldingfjord fik plus i 2019 men forventer et minus næste år

Corona-krisen vil sætte sig i regnskabet hos Hotel Koldingfjord og medvirke til, at der er underskud i 2020. Hotellet har netop offentliggjort regnskabet for 2019, der viste et overskud på 1,2 millioner kroner. Arkivfoto: Martin Ravnadfasdfa
Hotel Koldingfjord har lige nu lukket ned, og hver dag koster penge. Hotellet forventer derfor et "større eller mindre" underskud i 2020.

Kolding: 2019-regnskabet er sådan set ikke så tosset. Det er vurderingen fra administrerende direktør Peder J. Madsen. Overskud og omsætningen var en anelse højere end i 2018, men lige nu er det ikke de gamle tal, der fylder mest. Blikket er rettet mod corona-krisen, og hvad der sker i resten af 2020.

- Vi kigger på et større eller mindre tab. Det er der ikke tvivl om. Det her koster penge hver dag. De ansatte er sendt hjem med lønkompensation, men det betyder, at vi fortsat har udgifter. Vi havde lagt et budget for april. Men lige nu står der er rundt nul, siger Peder J. Madsen.

De lidt dystre udsigter betyder også, at direktøren har særligt fokus på den del i årsregnskabet, hvor ledelsen ser ud i fremtiden.

- Derfor er det også rart, at der i ledelsesberetningen står, at ejerne stiller den nødvendige likviditet til rådighed, så vi fortsat kan drive forretningen, siger Peder J. Madsen.

Annonce

Vigtigt signal til kunder

Hotellet er ejet af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer samt Dansk Sygeplejeråd, og Hotel Koldingfjord bliver drevet i et selvstændigt selskab, der lejer sig ind på stedet.

- Det er et vigtigt signal, de sender, når de siger, at der er likviditets- og kapitalmæssigt grundlag for sikring af fortsat drift på trods af corona-krisen. Det er vigtigt for alle dem, vi handler med. Nu tror jeg ikke, at der er så meget tvivl om, at vi betaler, men det er alligevel rart, at det står meget tydeligt, siger Peder J. Madsen.

Omsætningen for 2019 landede på 61,8 millioner kroner, hvilket var en stigning på 0,6 procent i forhold til 2018. Årets resultat udgør 1,2 millioner kroner, hvilket er en stigning i forhold til 2018 på 30 procent.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce