Annonce
Erhverv

Hotel Lidenlund solgt til ejere der vil føre hotellet ind i ny tid

Lene Kastberg og Bruno Jensen har solgt Hotel Lidenlund. 1. april overtages det af Gitte og Steen Bitsch. Foto: Lars Kamstrup.
Lene Kastberg og Bruno Jensen har solgt Hotel Lidenlund til Gitte og Steen Bitsch fra 1. april, hvor de vil afsløre deres nærmere planer for, hvordan hotellet skal føres videre

Lemvig: 1. april får Hotel Lidenlund i Vasen i Lemvig nye ejere. Lene Kastberg og Bruno Jensen har solgt hotellet til ægteparret Gitte og Steen Bitsch fra Gudum.

Dermed er der lagt op til en ny start med hotellet, der er beliggende i Lemvigs centrum. Indtil videre står det fast, at det også i fremtiden vil være hotel, men detaljerne vil de nye ejere vente med at komme med til overtagelsesdatoen.

- Vi vil bruge månederne her i foråret til at komme i gang og påbegynde noget af det arbejde, der skal gøres, for at hotellet kan føres videre. Men vi vil også bruge perioden til helt nøjagtigt at lægge os fast på den model, vi vil bruge for fremtiden. Vi vil også gå i dialog med Lemvig Kommune, som i forvejen er i gang med områdefornyelse i den del af byen, og det vil vi gerne være en del af, siger Gitte Bitsch i forbindelse med handelen, som er kommet i stand  via Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.

Annonce

Tilfreds med køberne

Lene Kastberg og Bruno Jensen er meget tilfreds med, at det er lykkedes at finde en køber, der vil føre det historiske hotel videre.

- Det har været en lang proces at finde den rigtige køber til hotellet. Vi har været i dialog med flere interesserede, og flere tanker har være på banen. Nogle har villet omdanne hotellet til lejligheder, men for os har det været vigtigt at finde en køber, som vil føre vort arbejde videre, så hotellet bevares og udvikles, siger Bruno Jensen.

Parret har ejet Hotel Lidenlund de seneste 15 år. Inden da hed det Industrihotellet, og det var et af byens gamle familiedrevne hoteller.


For os har det været vigtigt at finde en køber, som vil føre vort arbejde videre, så hotellet bevares og udvikles

Bruno Jensen, sælger af Hotel Lidenlund


- Det har været en udmærket forretning at drive hotel, og vi har haft et stort antal gæster, som jeg ikke vil uddybe antallet af nærmere. Men det har måske overrasket dem, vi har fortalt det til, at der har været så mange. Udfordringen for os har været, art der skulle tjenes nok til en vedholdende renovering. Det har været vigtigt at holde renoveringen i gang. Med et hotel som dette har man ikke kunnet lukke ned i en periode, fordi det ville være umuligt så at komme i gang igen.

Lene Kastberg og Bruno Jensen har gennem årene renoveret alle 27 værelser og badeværelserne, og der er sat nye vinduer i. Gitte Bitsch lægger ikke skjul på, at det har været afgørende for købet.

- Havde det ikke været gjort, så havde vi nok ment, opgaven havde været for stor, siger hun.

Annonce

God historie for Lemvig

Bruno Jensen mener, det er en rigtig god historie for Lemvig, at der nu kommer nye ejere, som vil hotellet.

- Det er vigtigt, at der er et velfungerende hotel inde i centrum af byen. Turismen er i en opadgående kurve for Lemvig, og derfor er det vigtigt, at hotellet er her. Det er også med til at sprede turismen til den anden del af byen, og hvor kommunen jo også er i gang med områdefornyelse og nye muligheder med Lemvig Sø, siger Bruno Jensen.

Iagttagere vil se, at Gitte og Steen Bitsch nu tager fat på renoveringsarbejdet, og så må vi vente med spænding på, hvad det er, de melder ud til april med fremtidsplanerne med det historiske hotel.

Ægteparret har ikke haft med hoteldrift at gøre tidligere. Gitte Bitsch har været konstitueret leder af Livsstilshøjskolen i Gudum, hvor hun fortsat er tilknyttet. Steen Bitsch er direktør i Vestjyllands Andel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce