Annonce
Lemvig

Hotellet får masser af hjælp til at få strikket hundredvis af små håndklæder i blå nuancer

Tak for det. Sonja Borum Nørsøller og Birthe Østerby er dukket op med flere blå håndklæder, og de får garn til flere. Siddende ses Line Holmboe, som er svigerdatter til Gitte Bitsch - nummer to fra ventre. Line Holmboe er en del af den kommende drift af hotellet. Her holder hun styr på de mange håndklæder, der bliver afleveret. Foto: Lars Kamstrup
Et enkelt opslag har betydet, at masser har meldt sig til at forsyne Hotel Lidenlund med små håndklæder i blå nuancer.

Lemvig: En lille ide, som er blevet en stor succes.

Sådan kan man beskrive den tanke, som hotelejer Gitte Bitch fik en aften. Hendes udfordring var, at der på Hotel Lidenlund skal bruges et meget stort antal små håndklæder, som skal til vask efter brug en enkelt gang. Hun lagde op på facebook en aften, at hun skulle bruge enten strikkede eller hæklede håndklæder i 25x25 centimeter i blå nuancer.

- Hvis nogle ville det, kunne de hente garn på hotellet. Allerede næste morgen stod de første på hotellet, inden jeg havde fået købt garn. Jeg har så tømt Vestjylland for garn i blå nuancer, og der er så mange, der har henvendt sig, at jeg gik  tom. Det er helt fantastisk med sådan en opbakning. Det er hver dag, der kommer nogle for at hente garn eller aflevere håndklæder, fortæller Gitte Bitsch.

Annonce

Hun har netop fået nye forsyninger hjem, og der er allerede afleveret et stort antal håndklæder i alle mulige blå nuancer og mønstre.

- Det er fantastisk at se. Jeg kan jo bruge mange - 500 måske, så der er god brug for alle dem, vi kan få. Vi har som sagt allerede modtaget mange. De er flotte og forskellige, så det bliver en ren fornøjelse, når vi skal tage dem i brug.

Og da vi netop havde afsluttet samtalen for at tage et foto, fik vi beviset for interessen. Sonja Borum Nørsøller og Birthe Østerby kom med en ny forsyning og ønsket om mere garn. Stakken af håndklæder blev forhøjet endnu en gang.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce