Holstebro

Hov, det er da mit ur - det jeg fik i gave, da jeg blev udlært

Midt- og Vestjyllands Politi har fået flere henvendelser fra borgere, som har genkendt deres smykker og ure blandt de stjålne ure og smykker. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi har taget et ordentligt hop fremad i efterforskningen af indbrud begået i Holstebro i sommerferien.

Holstebro: Ikke én, men flere personer, spærrede øjnene op, da Midt- og Vestjyllands Politi tirsdag valgte at offentliggøre billeder af smykker og ure, som er blevet stjålet fra private hjem i Holstebro-området i juni og juli 2018.

- Vi har fået masser af respons. Det er så dejligt, for det er noget, vi har brugt en del tid på, fortæller politiassistent Lars Persson fra lokalpolitiet i Holstebro.

I løbet af det første døgn har han modtaget i alt seks henvendelser. Fem af dem fra personer, som mener at kunne genkende nogle af effekterne på billederne som deres, og den sjette fra en borger, der blot ville gøre opmærksom på, at politiet også skulle finde hendes stjålne smykker.

To af de borgere, der har henvendt sig, skal i dag møde på politistationen og gennemgå alle de smykker, som politiet har beslaglagt og har i sin varetægt.

- Det var urene, jeg først fik øje på. Et Donna Karan ur og et Dolce & Cabbana-ur. Det ene har jeg fået i gave, da jeg blev udlært. Jeg har også fået stjålet flere smykker, blandt andet min datters dåbskæde med et hjerte med diamanter. De smykker, der har størst affektionsværdi, og som ikke kan erstattes, har jeg dog ikke genkendt på nogle af billederne. Men jeg kan jo være heldig, når jeg skal op at kigge på de beslaglagte smykker i dag, for det er ikke dem alle sammen, der er lagt billeder ud af, siger Stine Louise Ring.

Hun og familien havde indbrud, da de var på sommerferie i Skagen.

- Det var vildt ulækkert, for vi opdagede det, da vi kom hjem en sen aften med to små børn, fortæller Stine Louise Ring, der er lykkelig over at få noget af det mistede tilbage.

Politiet har anholdt og varetægtsfængslet en mand, som mistænkes for at stå bag en række af indbruddene.

Varetægtsfængslingen blev effektueret den 21. december og udløber som udgangspunkt efter fire uger. Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer alle, der mener at kunne genkende nogle af de beslaglagte smykker på billederne til at henvende sig snarest på telefon 114 og henvise til journal nummer 4100-75211-00808-18.

0/0
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den herlige fest, der ikke nødvendigvis vil blive talt om igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce